🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
💩Увага! Якщо ви прибули до Канади за заходами CUAET до 31 березня 2024 року та знаходитесь в Канаді, ви можете податись на новий дозвіл на роботу ще до трьох років. 💩 Останній термін подачі на новий дозвіл на роботу до 31 березня 2025 року, а тому, якщо ваш чинний дозвіл на роботу ще дійсний до цього часу, НЕ поспішайте з подачею на новий ворк перміт зараз. Ви можете подати нову заявку на ворк преміт у березні 2025 року - і таким чином отримати новий до 2028 року за умови дійсності закордонного паспорта. Подача на новий дозвіл на роботу передбачає оплату стандартних платежів $255. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html Українці в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат |
-
Шукаємо менеджера по роботі з клієнтами в Канаді. Наша компанія займається допомогою у працевлаштуванні, та оформлені документів. Відкриваємо новий офіс. Потрібна людина готова відкривати офіс з нуля. Всю інформацію надаємо.
-
💚 Привіт! Я – бізнес-тренер, ментор та наставник. Веду активну діяльність у Берліні, де організовую нетворкінги, але також можу приїжджати до вас. Моя місія – допомагати людям запускати бізнеси, заробляти гроші та знаходити нові джерела доходу. Я ділюся крутим контентом і регулярно проводжу безкоштовні вебінари з розвитку, масштабування та фінансової грамотності. Запрошую вас приєднатися до мого Telegram-каналу, посилання на який ви знайдете в профілі. У нас сформувалося чудове ком’юніті, яке постійно розширюється. Якщо ви шукаєте живе спілкування, підтримку однодумців, бізнес-ідеї та корисні знання про фінанси – вам до нас! Будемо раді кожному новому учаснику!
-
Вітаю ! Запрошую на заняття з логопедом . Під час занять ваша дитина зможе 🔆 формувати правильну вимову звуків та слів 🔆 розвинути увагу , мислення та памʼять Перше заняття безкоштовно. Для отримання детальної інформації пишіть в особисті повідомлення 💌
-
🌞 Не витрачайте літо даремно! Ви відчуваєте, що літо минає без користі? Перетворіть цей час на можливість! Долучайтесь до нашої онлайн IT академії та використайте літо, щоб здобути нові знання та навички, які допоможуть вам побудувати успішну кар'єру в IT. Напрямки включають: Python ROBLOX C# Unity Веб-дизайн UX/UI Веб-розробка - Front-end (JS, HTML, CSS) Java Construct 2 3 На вступному заняття ми вивчаємо основи комп'ютерного дизайну, створення ігор, сайтів, ботів, додатків та багато іншого. 🔗 Записуйтесь зараз і почніть змінювати своє життя вже сьогодні! (8- 17 років)
-
Переїжджаємо тому продаємо велосипед,район Скарборо,ціна 80 доларів.Можете писати в особисті,також звонити 437-980-7149.
-
Шановні друзі! 13 серпня 2024 року уряд Канади оновив інформацію щодо імміграційних заходів та підтримки українців і їхніх сімей. Згідно з оновленнями, українці, які прибули до Канади до 31 березня 2024 року в рамках CUAET, можуть подати заяву на отримання або продовження відкритого дозволу на роботу (Open Work Permit) терміном до трьох років. Крайній термін подання заяв – 31 березня 2025 року. Вартість Government Fees становить 255 CAD. Якщо вам потрібна допомога в отриманні нового Work Permit або продовженні існуючого, ви можете звернутися до нашої юридичної фірми Miller Immigration Law Firm за телефоном Контакти: ☎️ 587 392 5199 📧 [email protected] 📌 777 8 Ave SW, 23-й поверх, Калгарі З найкращими побажаннями, Miller Immigration Law Firm Українці в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат |
-
Valentina Kravtsova, вашу репутацию увеличил Julia. 🏆 Ваша репутация 1
-
У нас була точно така ж ситуація , ще і у чоловіка забрали всі документи сказали чекати дві неділі , замість них видали документ з ircc . Ми почекали і потім поїхали і забрали його документи , тобто він особисто поїхав , але ми чекали в Канаді , нікуди не виїзджати .
-
Эмммм Просто по визе нельзя находиться на территории Канады Виза нужна исключительно для пересечения границы, не более. Чтобы находиться легально в Канаде нужен статус, который выдаёт офицер CBSA в первом аэропорту прилёта. Ну и sin , и права…многое регулируется именно статусом в Канаде. Не со всяким статусом можно оформить себе sin номер и получить Health card, к примеру
-
У нього ж віза стоїть в паспорті ,тобто він може законно перебувати в Канаді до поки має візу , тільки працювати не може , ну і оформити багато документі такі наприклад сін намбер , чи здати на права .
-
На скільки я зрозуміла від офіцера віза яка стоїть в паспорті дає право знаходитись , просто ти як турист , у мене чоловіку не погоджувались дати сін номбер і здати на прав , сказали треба ворк перміт , але за цей час він два рази літав в Торонто і назад .
-
в сша - ставят штам с датой, до которой нужно покинуть страну, например
-
не более 90 или 180 дней обычно дает право находится в стране.
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Якщо вам потрібний витяг про несудимість з печаткою та підписом, @FidemMoris_Translations з радістю зробить для вас офіційний витяг за запитом з реєстру МВС! Реєстр МВС наразі продовжує видавати витяги про несудимість, засвідчені печаткою та підписом - на відміну від витягу нового зразка з “Дії”. Ми перекладемо витяг з афідевітом та штампом агенціі і саме з цим документом сотні наших клієнтів вже отримали PR! Важливо: зараз витяг формується в реєстрі протягом 4-6 тижнів (зазвичай на це потрібно 3-4 тижні, але через перебої зі світлом реєстр може працювати із затримкою). Попереджаємо про це, щоб ви могли планувати ваш термін подачі документів 🙂 @FidemMoris_Translations - агенція спеціалізованих перекладів для імміграції в Канаду, ми перекладаємо для імміграційних цілей і отримуємо витяги про несудимість з України вже більше 5-ти років. Ви можете написати нам в телеграм @FidemMoris_Translations і ми якнайшвидше оформимо для вас витяг про несудимість, а також зробимо ідеальні переклади всього, що потрібно для подачі на PR, щоб імміграційні офіцери знепритомніли від того, які прекрасні у вас документи і швиденько надіслали вам вимріяний eCOPR! Крім телеграму з нами можна зв'язатися тут: Е-mail: [email protected] Інстаграм: www.instagram.com/fidemmoris_translationagency/ Фейсбук: www.facebook.com/fidemmoris.translationagency/