🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день. Я нахожусь в Канаде относительно недавно (Richmond B C). И так уж получилось, что в субботу у меня день рождения. Девочки, может ли кто-нибудь составить компанию прокуляться на Граус Граинде? Конечно, я плачу за билет. Может быть, у кого-то есть еще какая-то идея, куда пойти? Я просто ищу собеседника и не хочу проводить свой день рождения в одиночестве. Хочу сразу обозначить, что пишу фейка (но фото настоящее), потому что не хочу, чтобы мои близкие знали, в какой ситуации я нахожусь. Пишите в пп, или здесь в комментариях, буду рад ответить.
-
Ви не хочете щоб ваші близькі знали що у вас... день народження?
-
🌟 Beauty простір для вас та вашого бізнесу! 🌟 🏢 Відкрився чудовий Beauty простір в серці Калгарі, Downtown У нас ви знайдете: ✨ Ліцензовані приміщення з усіма зручностями. 🏡 Просторий та затишний інтер'єр. ⏰ Гнучкий графік бронювання (погодинно, поденно, помісячно та інші варіанти). 🚗 Зручна локація та легкий доступ (парковки поряд та c-train 2 хв) 🪑 Зона очікування для вашого комфорту та зручності клієнтів. 💳 Різні варіанти оплати. 🤩 Разом з нами ви зможете надавати найкращі послуги та зробити своїх клієнтів щасливими! 💅💄 Пишіть в особисте @martaavoloshyn , щоб дізнатися більше або телефонуйте +15873917900 777 8 Ave SW, Calgary, AB T2P 3R5
-
Шкода що не в Калгарі, так би запропонувала доєднатись до нас на настолках, познайомився б з людьми і вже не був би прям зовсім самотній
-
О, ну тут доволі багато українців, тож знайти компанію буде не складно))
-
Тут так багато українців що оголошення в моєму будинку пишуть на англійській і українській мові 😄
-
💎Ищу людей в команду по арбитражу 👍Беру без опыта, всему обучаю. Беру самую маленькую комиссию на рынке ✅Работаем только с проверенными крупными биржами. Выбиваем лучшие проценты, от 6% в день 🧑💻Пишите, всем отвечу на вопросы @vbskrit
-
💎Ищу людей в команду по арбитражу 👍Беру без опыта, всему обучаю. Беру самую маленькую комиссию на рынке ✅Работаем только с проверенными крупными биржами. Выбиваем лучшие проценты, от 6% в день 🧑💻Пишите, всем отвечу на вопросы @vbskrit
-
-
❗️Шукаю клієнта для практики❗️ Всім привіт, мене звати Степчин Вікторія. Наразі я проходжу онлайн-навчання на SMM спеціаліста. SMM - це просування бізнесів за допомогою соцмереж📈 Просувати можна як платними, так і безкоштовними методами просування. • Я просуну ваш бізнес у Instagram / Facebook / Tik Tok / Pinterest та виділю ваш бізнес серед конкурентів, складу вам індивідуальний контент план, зроблю аналіз цільової аудиторії, при бажанні, зможу влаштувати співпрацю з невеликими блогерами і ще багато чого іншого. Вся робота буде проходити під наглядом куратора з досвідом. • Ти хочеш поширити свій бізнес через соцмережі /прагнеш розвинути свій особистий бренд(блог) / ти маєш розвинутий бізнес та кілька активних соцмереж, але потребуєш професійної допомоги у їх веденні / хочеш підвищити свою впізнаваність або збільшити кількість підписників / виділитися серед конкурентів? Якщо одна з перелічених мною критерій тобі відгукнулася - сміливо пиши мені в особисті повідомлення та я з тобою зв'яжуся🤝✨️
-