🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Ми перебуваємо у Канаді як Visitor, у вас не питають який ви мали статус до приїзду сюди
-
Ищу единомышленников для совместного заработка на криптовалюте! 🚀 📱 Приглашаю всех, даже тех, кто только начинает свой путь! Я занимаюсь арбитражем криптовалют и с радостью поделюсь своим опытом с теми, кто заинтересован. 💵 У вас есть возможность зарабатывать от 50$ в день. 🛡 Работаю исключительно с надежными и проверенными биржами — никаких обманов и сомнительных токенов. Если вас это заинтересовало, пишите мне в личные сообщения, буду рад помочь — @serggoa
-
Можливість роботи! Посада: Персональний помічник Віковий діапазон: 20-75 років Стать: чоловіча та жіноча Освіта: Будь-який рівень Досвід не потрібен (навчання буде надано) Напишіть мені, якщо цікаво!
-
Привіт, потрібна 1 людина, гідна зарплата, беремо без досвіду, за деталями пишіть в приват
-
Як що є віза то звичайно.
-
Привіт. Чи можна ще отримати статус біженця в Канаді? І як це зробити. Дякую
-
Привіт. Зараз ми приймаємо на роботу одну посаду з конкурентоспроможним пакетом заробітної плати. Досвід не обов'язковий; надається навчання. Зацікавлені кандидати, будь ласка, зв’яжіться з нами в особистих повідомленнях для отримання додаткової інформації».
-
Хочеш стати успішним фотографом, який знімає красивих людей, подорожує на зйомки, знайомиться з цікавими людьми та заробляє на своїй творчості? Запрошую тебе приєднатися до навчання з фотографії, де я навчу: - Як працювати з фотоапаратом та створювати професійні кадри - Основам фотографії та правилам композиції - Професійній обробці фото, яка економить час - Як назбирати швидко портфоліо - Яку вибрати камеру - Як знаходити клієнтів та заробляти на зйомках Навчання побудоване так, щоб ти міг швидко освоїти всі необхідні навички і почати заробляти на улюбленій справі. Пиши мені в директ, і я розкажу всі деталі! • Пам’ятай що вивчення цієї професії може забезпечити в тебе впродовж всього твого життя
-
До 4-го февраля? Это работало до 31 июля ..вы ошиблись буквально на несколько месяцев. Но ладно. Вам на эмеил должно было прийти письмо с датами воркпермита. Если эти даты ликвидны и у вас есть работа в Канаде то будет вам счастье а если не ликвиднв..то тогда на усмотрение офицера.
-
Ищy людeй нa пoдpaбoтky в крuптовалюте - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Работаем только с проверенными платформами - Без левых бирж и обменников - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@alexbndr
-
Ищy людeй нa пoдpaбoтky в крuптовалюте - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Работаем только с проверенными платформами - Без левых бирж и обменников - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@alexbndr
-