🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Ищу людей, желающих зарабатывать на криптовалюте! 🚀 Принимаю всех, даже без опыта! Занимаюсь арбитражем крипты и готов бесплатно обучить заинтересованных. 📚 Есть возможность выйти на доход от 50$ в день. 💰 Работаю только с крупными и проверенными биржами, никаких мошеннических схем. 🔒 Если интересно, пишите на мой основной аккаунт, буду рад помочь — @freserg
-
Хочеш стати успішним фотографом, який знімає красивих людей, подорожує на зйомки, знайомиться з цікавими людьми та заробляє на своїй творчості? Запрошую тебе приєднатися до навчання з фотографії, де я навчу: - Як працювати з фотоапаратом та створювати професійні кадри - Основам фотографії та правилам композиції - Професійній обробці фото, яка економить час - Як назбирати швидко портфоліо - Яку вибрати камеру - Як знаходити клієнтів та заробляти на зйомках Навчання побудоване так, щоб ти міг швидко освоїти всі необхідні навички і почати заробляти на улюбленій справі. Пиши мені в директ, і я розкажу всі деталі! • Пам’ятай що вивчення цієї професії може забезпечити в тебе впродовж всього твого життя
-
Работа в Украине и Европе t.me/m/pCvoczW0MzRi
-
Эскорт Агенство "HeavenGrace" ✅ (не салон, все девушки indi)🍑 🔵 V.I.P девушки практически во всех странах СНГ!👨🦰 🔵 Большой выбор в UA, RU, KZ. Город уточняйте в БОТЕ 🔵Есть выезд! Заказать девушку на 1 час, 2 часа, или ночь ❔ ПРОВЕРЬ ЕСТЬ ЛИ МЫ В ТВОЕМ ГОРОДЕ! ПРИ ПЕРВОМ ЗАКАЗЕ СКИДКА 20%📢 ЗАКАЗАТЬ ДЕВУШКУ 🔲
-
Привіт усім! Шукаю людей для простої роботи онлайн. Вам знадобиться лише смартфон і трохи вільного часу. Не обіцяю миттєвого багатства, але стабільний дохід гарантую. Пишіть мені! Лише від 18 років!
-
Ищу людей, желающих зарабатывать на криптовалюте! 🚀 Принимаю всех, даже без опыта! Занимаюсь арбитражем крипты и готов бесплатно обучить заинтересованных. 📚 Есть возможность выйти на доход от 50$ в день. 💰 Работаю только с крупными и проверенными биржами, никаких мошеннических схем. 🔒 Если интересно, пишите на мой основной аккаунт, буду рад помочь — @freserg
-
-
Набор в команду по арбитражу криптовалют 🚀 Берем как опытных, так и полных новичков. Всему обучаем и на постоянной основе выдаем связки (сигналы) 📈 Выбиваем лучшие спреды на рынке, от 6% в день чистыми 💰. Комиссия за услуги — минимальная ⚡️ Работаем только с проверенными биржами, без левых обменников и прочего скама 🔒 Писать в лс: @sergfre
-
Набор в команду по арбитражу криптовалют 🚀 Берем как опытных, так и полных новичков. Всему обучаем и на постоянной основе выдаем связки (сигналы) 📈 Выбиваем лучшие спреды на рынке, от 6% в день чистыми 💰. Комиссия за услуги — минимальная ⚡️ Работаем только с проверенными биржами, без левых обменников и прочего скама 🔒 Писать в лс: @sergfre
-
Цікаво, а коли українці виїжджали з Австро-Угорщини і рушали до Канади, ім візу також на півроку відкривали? Або це Москва не резиновая?)))
-
Хочеш стати успішним фотографом, який знімає красивих людей, подорожує на зйомки, знайомиться з цікавими людьми та заробляє на своїй творчості? Запрошую тебе приєднатися до навчання з фотографії, де я навчу: - Як працювати з фотоапаратом та створювати професійні кадри - Основам фотографії та правилам композиції - Професійній обробці фото, яка економить час - Як назбирати швидко портфоліо - Яку вибрати камеру - Як знаходити клієнтів та заробляти на зйомках Навчання побудоване так, щоб ти міг швидко освоїти всі необхідні навички і почати заробляти на улюбленій справі. Пиши мені в дірект, і я розкажу всі деталі! • Пам’ятай що вивчення цієї професії може забезпечити в тебе впродовж всього твого життя
-
-
-
Вітаю, з'явилася нова онлайн-вакансія. Якщо цікавить, пишіть мені! Вимоги: вік від 18 років, легальна зайнятість, смартфон обов'язковий.
-
Вітаю. хочу порекомендувaти вам наш мaraзин! В наявності великий асортимент стіків на GL0, HEEТS, ТЕРЕA. В продажі також маємо сuгарeти, одноразки, девайси до стіків та не тільки😜 Знизу залишаю контакти на менеджера та посилання на канал👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка в будь-яку точку. 📍 Регулярно добавляємо в магазин багато гарних пропозицій та акцій для вас😊 Регулярне оновлення товару✅ Можливий роздріб/опт ✅ Маєте питання, пишіть менеджеру😌
-
Наймають зараз! Потрібен персональний помічник РОБОТА В КАНАДЕ/США!!! Доступний зараз (неповний робочий день/повний робочий день) Оплата - $35-$40 на годину ($750 на тиждень) Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
-
Хочеш стати успішним фотографом, який знімає красивих людей, подорожує на зйомки, знайомиться з цікавими людьми та заробляє на своїй творчості? Запрошую тебе приєднатися до навчання з фотографії, де я навчу: - Як працювати з фотоапаратом та створювати професійні кадри - Основам фотографії та правилам композиції - Професійній обробці фото, яка економить час - Як назбирати швидко портфоліо - Яку вибрати камеру - Як знаходити клієнтів та заробляти на зйомках Навчання побудоване так, щоб ти міг швидко освоїти всі необхідні навички і почати заробляти на улюбленій справі. Пиши мені в дірект, і я розкажу всі деталі! • Пам’ятай що вивчення цієї професії може забезпечити в тебе впродовж всього твого життя
-
Набираем команду для арбитража криптовалют 💼 Приглашаем как опытных трейдеров, так и новичков. Обучаем с нуля и регулярно предоставляем рабочие связки (сигналы) 📊 Обеспечиваем лучшие спреды на рынке, от 6% чистой прибыли в день 💸. Комиссия минимальная 🔑 Работаем только с проверенными биржами, никакого скама или подозрительных обменников ✅ Писать в лс: @sergspre
-
Набираем команду для арбитража криптовалют 💼 Приглашаем как опытных трейдеров, так и новичков. Обучаем с нуля и регулярно предоставляем рабочие связки (сигналы) 📊 Обеспечиваем лучшие спреды на рынке, от 6% чистой прибыли в день 💸. Комиссия минимальная 🔑 Работаем только с проверенными биржами, никакого скама или подозрительных обменников ✅ Писать в лс: @sergspre