🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Наймають зараз! Потрібен персональний помічник РОБОТА В КАНАДЕ/США!!! Доступний зараз (неповний робочий день/повний робочий день) Оплата - $35-$40 на годину ($750 на тиждень) Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
-
Хочеш стати успішним фотографом, який знімає красивих людей, подорожує на зйомки, знайомиться з цікавими людьми та заробляє на своїй творчості? Запрошую тебе приєднатися до навчання з фотографії, де я навчу: - Як працювати з фотоапаратом та створювати професійні кадри - Основам фотографії та правилам композиції - Професійній обробці фото, яка економить час - Як назбирати швидко портфоліо - Яку вибрати камеру - Як знаходити клієнтів та заробляти на зйомках Навчання побудоване так, щоб ти міг швидко освоїти всі необхідні навички і почати заробляти на улюбленій справі. Пиши мені в дірект, і я розкажу всі деталі! • Пам’ятай що вивчення цієї професії може забезпечити в тебе впродовж всього твого життя
-
Набираем команду для арбитража криптовалют 💼 Приглашаем как опытных трейдеров, так и новичков. Обучаем с нуля и регулярно предоставляем рабочие связки (сигналы) 📊 Обеспечиваем лучшие спреды на рынке, от 6% чистой прибыли в день 💸. Комиссия минимальная 🔑 Работаем только с проверенными биржами, никакого скама или подозрительных обменников ✅ Писать в лс: @sergspre
-
Набираем команду для арбитража криптовалют 💼 Приглашаем как опытных трейдеров, так и новичков. Обучаем с нуля и регулярно предоставляем рабочие связки (сигналы) 📊 Обеспечиваем лучшие спреды на рынке, от 6% чистой прибыли в день 💸. Комиссия минимальная 🔑 Работаем только с проверенными биржами, никакого скама или подозрительных обменников ✅ Писать в лс: @sergspre
-
Привіт усім! Організовуємо безкоштовний Майстер Клас для дітей 5-17 років з напрямків програмування та 3д моделювання 💫 Python🐍 - створення додатків Web(HTML,Css, JavaScript)🧩 - створення сайтів Scratch 🐱 - сотворення ігор та мультиків Unity🏙️ - створення професійних ігор Графічний дизайн (4 напрямки) Та багато іншого🫣 Буде цікаво і новачкам, і дітям з досвідом😎 📩 Для запису і деталей пишіть менеджеру @Light_Liliya слово «Програмування» в особисті!
-
Работа в Украине и Европе t.me/Anya112A