🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Скажіть будь ласка може ви знаєте відповідь на таке питання . Я з донькою 14 років була в Україні місяць зарез повертаюсь назад в Канаду , чи потрібно мені на кордоні заходити до офіцера і робити донці новий візітор перміт , чи ні ( старий у неї до 2027 року ) ? Хтось каже що потрібно робити новий візітор перміт . З візою все нормально .
-
Після митних кіосків Ви зможете запитатись у офіцерів, які там поруч стоять, вони підкажуть. В минулий раз у мене не було ні паспортного контролю взагалі, і до офіцерів сказали йти не треба, якщо із документами все ок і не потрібно вносити ніякі зміни
-
Легка робота з дому! Пропонуємо стабільний дохід і комфортний графік. Підходить для всіх, кому від 18 років. Приєднуйся до нашої команди та починай заробляти!
-
Набираю діток на безкоштовний онлайн майстер-клас з "цифрового малювання" 🎨 Прийняти участь можуть діти 6-17 років, як новачки, так і з досвідом 📍Ціль нашої зустрічі - зануритися у світ творчості та опануватти основи створення цифрових ілюстрацій, провести час цікаво і з користю 😁 І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ ПРОЕКТ 💥 🧑💻 Час з гаджетами можна проводити не лише граючи в ігри, але і з користю для майбутнього Заняття проходитимуть онлайн на платформі ZOOM Не пропустіть шанс! 📩 Пишіть @studyhappy1331 слово «Малювання» для запису на заняття!
-
Напишіть мені
-
Сколько грн?