🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Привет! Я Вадим 👋 Занимаюсь продвижением бизнесов в интернете на рынках США, ОАЭ, Европы и Канады Что я могу предложить: - Таргетинг в Instagram и Facebook - Контекстная реклама и SEO для видимости в поиске - Разработка сайтов и квиз-платформ - Создание и настройка чат-ботов - Эффективное SMM-продвижение - Массовые рассылки в Telegram, Viber, Facebook - Продвижение в TikTok и YouTube - Soft для автоматизации рассылок - Брендинг Если хотите обсудить, как сделать ваши проекты более заметными, просто напишите «+» в ЛС! Писать на @target_vadym 👈
-
Якщо Ви в пошуках репетитора з англійської мови - пишіть @mayafatutor. Пробний урок - безкоштовний!
-
Привіт) мене звуть Ангеліна , я займаюся SMM просуванням бізнесів в Instagram. Шукаю бізнес, якому зможу допомогти збільшити кількість продажів ,впізнаваність і залучити більше клієнтів за допомогою просування. Якщо тобі це цікаво напиши мені в особисті повідомлення!
-
Доброго дня.Підкажіть може хто стикався?В мене була віза(CUAET)в паспорті,по якій я заїхав до Канади.Срок дії паспорту закінчився як і візи.Паспорт маю новий та WP також.Я подав заявку на нову візу,щоб можна було виїжджати.Мені прийшов лист на аккаунт,що треба відправити паспорт для вклеєня візи.Але там написано що він відправлятися в ту країну звідки я,тоб то в Україну.То може хтось робив собі вже так само візу,та чи треба відсилати паспорт до України що вклеїли візу.Чі це якась помилка і вона вклеюется тут у Канаді?Дякую!
-
⬇️⬇️⬇️ САЙТ БЕЗКОШТОВНИХ ОГОЛОШЕНЬ В КАНАДІ Ми підготували безліч можливостей: ✅ Об'яви Продам-Куплю, Пропоную Роботу, Шукаю Роботу, Оренда-Продаж-Купівля Нерухомості. ✅ Оголошення про Події та Заходи української спільноти в Канаді. ✅ Українські Магазини, Ресторани, Послуги та інший український Бізнес поруч з Вами у Канаді. 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 📌 Ukrainians Living Next to Me in Canada Українська Дошка безкоштовних оголошень в Канаді. 🌐 Приєднуйтесь: next2me.ca/ Подарунок першим учасникам: код купону на $100 "FREEforYOU100" для розміщення Вашого бізнесу в нашому каталозі Пряме посилання для використання Купону.
-
Марічка Ц. Жінка втікла від війни. З самого небезпечного регіону. З села на Івано-Франківщині. Взяв її під опіку друг її чоловіка, який зараз в ЗСУ. Але вона молодець. Взялась волонтерити. Малює картинки і продає. Дає собі раду. Вірніше просто дає. Одному просто в машині на парковці. Іншому в туалеті поки жінка пʼє каву в Креївці, третьому на хаті. А потім поняла що такого попиту в себе в селі немала і рішила розвестись . Бо чоловіка можуть вбити в кожну хвилину. А тут стільки притендентів на її талант. Будь як Марічка! волонтерь! #марусинікучері
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, якщо бенефіти закінчуються, та їх треба продовжувати, а ця бумажка- документ, яку треба їм показувати, втрачена. Що робити? Треба замовлювати бенефітні картки ще раз, а потім вже йти до Fair Entry?
-
Здрaвствуйте, ищу сoтрудников . Прeдоставляем всe услoвия, грaфик гибкий, от 250$ в день По вопросам пишите +.
-
Здрaвствуйте, ищу сoтрудников . Прeдоставляем всe услoвия, грaфик гибкий, от 250$ в день По вопросам пишите +.
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @Vladislav_Arts — расскажу все детали и помогу стартовать!
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @Vladislav_Arts — расскажу все детали и помогу стартовать!
-