🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
сусідка то для оренди, а сусід для душі 😄
-
Це ж Канада, тут можно і дівчатами обійтись 😄
-
гендер і орієнтація це різні речі 😅
-
Доброго вечора.Розумію не реально але я маю надію, що хтось відгукнеться😢. Завтра має бути операція у мого плиміника 2 роки всього йому а така важка доля не вистачає зовсім невеликої суми щоб оплатити операцію. Мати його зараз з ним у лікарні батько їх покинув всі кошти пішли на ліки пробувала взяти кредит всюди відмови.😢 Мені треба завтра до 10 години оплатити, щоб вона відбулася. Може хтось зможе допомогти по можливості🙏 Потрібна сума всього - 1670грн.🙏 Я поверну протягом місяця. Хто скільки може🙏 Надам усі звіти, все все що потрібно головне допоможіть 😔 53 55 16 11 65 77 14 60 ❤️Дуже щиро вдячна буду за допомогу хочаб 5.10 грн бережи вас бог ❤️🙏🙏🙏🙏🙏
-
Ура! Дождались! Впереди Новый Год - время волшебства и сказок! Добрый Дедушка Мороз и его внученька Снегурочка, занимаются проведением душевных и волшебных поздравлений! В которые обязательно входит: Конкурсы, стишки, загадки. Хороводы, песни, пляски. Фотографии, селфи и видео с Дедом Морозом и Снегурочкой. И конечно же вручение ПОДАААААРКОВ!!! Поздравление проходит с учетом индивидуальных особенностей каждого ребенка. Помните, что с каждым днем заказов становится все больше, поэтому спешите устроить праздник своим любимым деткам, ведь детство - самая счастливая пора в жизни каждого человека! ** Поздравления продолжительностью до 15-20 минут **Подарки, которые подготовили родители **Города: Торонто и Миссиссауга За уточнением цены пишите в лс (@di_lavs). Хорошего вечера и замечательных праздников!
-
УВАГА! КІЛЬКІСТЬ БЕЗКОШТОВНИХ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА! 🔥 До уваги, шановні батьки та діти!😊 Мене звати Марина і я хочу запропонувати захопливу можливість для діток. Наразі багато дітей та підлітків цікавляться сферою IT і бажають спробувати себе в цій галузі. Тому я допомагаю організувати безкоштовні тестові заняття з програмування. На яких ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання- Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 2 роки працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю, а для підлітків 14+, навіть можливість заробляти. Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+".