🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Хочеш навчитися фотографувати з нуля та зробити це своїм джерелом доходу? 🎯 Запрошую на індивідуальний онлайн-курс! Я навчу тебе знімати круті фото, обробляти їх на професійному рівні та знаходити клієнтів. 📩 Напиши мені зараз, щоб дізнатися всі деталі та почати! 🚀
-
Добрый день , ищу комнату в Оттаве с марта месяца. Может кто-то сдает или знает кого-то кто сдает 🙏🙏🙏Заранее благодарна
-
❗️❗️Потрібно 2-3 людини для простої роботи Лише для повнолітніх Працювати можна зручний для вас час Чудово підходить як додатковий дохід⚡️
-
Здравствуйте, кто заинтересован в получении Украинского водительского удостоверения без присутствия или же сдать в Грузии - переходим в канал @UApravko и пишем менеджеру . Также любые проблемы с правами , документами - рассматриваем , по возможности - помогаем 🤝❤️
-
Хочеш навчитися фотографувати з нуля та заробляти на цьому? 🎯 Запрошую на індивідуальний онлайн-курс! Я навчу тебе користуватися фотоапаратом, знімати круті фото, обробляти їх на професійному рівні та знаходити клієнтів. 📩 Напиши мені зараз, щоб дізнатися всі деталі та почати! 🚀
-
Є цікава робота, хороший дохід якщо цікаво пиши @voloner
-
Хочешь хорошо зарабатывать пиши мне расскажу подробно
-
❗️❗️Потрібно 2-3 людини для простої роботи Лише для повнолітніх Оплата кожного дня, якщо цікаво - пишіть👋
-
Приходи к нам и начинай зарабатывать, пора исполнять свои мечты
-
📢 Розмістіть свою рекламу у нас на сторінках Instagram 📷! 🎯 Ви шукаєте ефективний спосіб привернути увагу до свого бізнесу, послуг чи продуктів? Ми пропонуємо ідеальне місце для вашої реклами! 🚀 📷Сторінка по Альберті: ▪️▪️▪️ www.instagram.com/alberta.ukr?igsh=MW9ubDN3cWcyMnRhbQ%3D%3D&utm_source=qr 📷Сторінка по Едмонтону ▪️▪️▪️ www.instagram.com/edmonton.ukr?igsh=ZHZuZ3NtYXByYWNm 📷Сторінка по Калгарі ▪️▪️▪️ www.instagram.com/calgary.ukr?igsh=dHBteDdrdzNocjNp Контак для звернення 👉 Пишіть ▪️▪️ @l_m_in
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
Давно искали выгодный стейкинг-TON? 💼 Проект в который инвестировали более 70000 людей😱 Лучший процент стейкинга в сети TON Не упусти свой шанс ❗️❗️ Бесплатные 30$ здесь- t.me/tonhuntexbot/app?startapp=7021935229
-
📣17, 18 та 19 січня ! денний тріп у гори 🏔️ 🌟з Калгарі у Гори в січні 🌟 *️⃣Забираємо з дому у 7.30 ранку, привозимо до дому 19.00 Буде прогулянка у горах, озерах (лейк луїз) та термальні джерела. Беріть купальники 🩱, відвідаємо термальні джерела на відкритому повітрі з водичкою +40 Пишіть за подробицями та запису 🔤 @Aevgen24 ⚡️⚡️ t.me/Calgary_Banff_Ua Наш чат 💬
-
Давно искали выгодный стейкинг-TON? 💼 Проект в который инвестировали более 70000 людей😱 Лучший процент стейкинга в сети TON Не упусти свой шанс ❗️❗️ Бесплатные 30$ здесь- t.me/tonhuntexbot/app?startapp=7021935229