🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Добрый вечер. Я летела несколько раз через Мюхен, правда без перерегистрации, 40 минут пересадка с головой. В принципе, можете успеть. Единственное что, учтите, что самолёт до Франкфурта может опоздать. К примеру, Варшава-Мюнхен, Люфтганза, утренний рейс, мне кажется опаздывает всегда.
-
Привіт) Я вже більше місяця не вилипаю з сайту І вночі і вдень, взагалі не можу зловити слот. Це жесть… Писала в консульство на електронну пошту, та в них стандартна відповідь.
-
📸 Мрієш стати фотографом? Тоді тобі до мене! Запускаю індивідуальне онлайн-навчання, де навчу тебе: ✅ Працювати з камерою та світлом ✅ Створювати естетичні кадри ✅ Обробляти фото професійно ✅ Співпрацювати з клієнтами та заробляти на фотографії Все просто, доступно і з гнучким графіком! Готовий стартувати? Пиши в директ! 🚀
-
Чого перереєструвати ,якщо білет берете в однієї компанії,то багаж заберете в Канаді, пересадка в одному аеропорту проблем не буде,три години вистачить
-
Привіт, всім! 😊 Я організовую БЕЗКОШТОВНЕ ОНЛАЙН ЗАНЯТТЯ з комп'ютерного дизайну, програмування та 3D моделювання для дітей (6-18 років). ⚡️ Потрібен лише комп'ютер/ноутбук та бажання творити! Для запису просто напишіть мені в особисті повідомлення слово"Цікаво"📩 Кількість місць обмежена🔥
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
Здpaвcтвуйте! Хочешь найти способ получать стабильную прибыль? Мы можем предложить очень интересный вариант Проект: Web2| Web3 гарантировано исправит сущую ситуацию 1. У вас появиться пассивный доход 2. Опыт вы получите бесплатно 3. Вы будете развиваться одновременно с вашими средствами Если тебе есть 21 и ты за то чтоб поднимать уровень своего дохода и комфорта, добро пожаловать к нам. Контакт для связи: Kucherru
-
ℹ️🏠Безлімітний домашній інтернет від $60, швидкість до 1000 Mbps, по підключенні $200 подарунок (запитуй деталі) 📲Мобільний зв’язок від $39 📈Для власників малого бізнесу та для найманих працівників особливі умови 📲Телефони у розстрочку від $2/міс 🎁Новинка Samsung Galaxy Ring (2d generation) 📱Планшети, айпади, всі годинники у безвідсоткову розстрочку 🆓Акція: Безкоштовно годинник Samsung Galaxy і Samsung Watch Ultra 💰Дізнайся як отримати до $300 бонусів ➡️☎️➡️✈️➡️ @Inna_Pyatova 8257330292 Працюю по всій Альберті, оператор TELUS, Koodo
-
Есть несложная занятость, с высокой оплатой от 2OO-7OO$/день ! - 2 - 3 часа в день - Места ограничены Пиши "+" мне в личку
-
Есть несложная занятость, с высокой оплатой от 2OO-7OO$/день ! - 2 - 3 часа в день - Места ограничены Пиши "+" мне в личку
-
🔝💛МАГАЗИН ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ З УКРАЇНИ 💛🔝 ✅ У НАС В НАЯВНОСТІ:👇 💎 Популярні цигарки з України 🚬 💎 Великий вибір одноразових вейпів Elf Bar та інших брендів ⚠️ 💎 Рідини для вейпів та POD-систем Chaser 💨 💎 Стіки для IQOS та GLO 🆒 💎 І багато іншого за доступними цінами! 🛒 Майже весь асортимент – прямо з України! 🗺 🎗 Замовлення приймаємо в Direct.🎗 Не пропустіть! ⏰ Замовляйте прямо зараз, щоб отримати улюблений товар швидко та зручно! Менеджер - @viktoriacigar Асортимент - t.me/smokenook
-
🔝💛МАГАЗИН ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ З УКРАЇНИ 💛🔝 ✅ У НАС В НАЯВНОСТІ:👇 💎 Популярні цигарки з України 🚬 💎 Великий вибір одноразових вейпів Elf Bar та інших брендів ⚠️ 💎 Рідини для вейпів та POD-систем Chaser 💨 💎 Стіки для IQOS та GLO 🆒 💎 І багато іншого за доступними цінами! 🛒 Майже весь асортимент – прямо з України! 🗺 🎗 Замовлення приймаємо в Direct.🎗 Не пропустіть! ⏰ Замовляйте прямо зараз, щоб отримати улюблений товар швидко та зручно! Наш менеджер @viktoriacigar Наш канал t.me/smokenook
-
🌟 ВСЕ, ЩО ПОТРІБНО УКРАЇНЦЯМ В ЄВРОПІ — ТЕПЕР В ОДНІЙ ГРУПІ! 🇺🇦 Шукаєш косметику з України? 💄 Потрібен стильний одяг, практичні товари для дому або унікальний подарунок? 🎁 У нас є все! ✨ Подарункові бокси, косметика, ручна робота, прикраси, картини по номерах, одяг і навіть товари для дому — все це та багато чого іншого чекає на тебе в нашій групі! 🔥 Бажаєте щось особливе? Заходьте у чат, я впевнена що ви зможете знайти саме те, що вам потрібно! 📲 Приєднуйся та отримуй найкраще з України просто зараз! 💬
-
Всем доброго вечера. Подскажите пожалуйста, если виза была получена на паспорт книжечку( внутренний), а теперь получен загран паспорт(впервые) , что нужно делать теперь что продлить work permit? Как привязать визу к новому заграннику?