🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Зіткнулися з такою проблемою. В дочки закінчується паспорт у січні. Телефонували в посольство сказали, що можна продовжити і тільки за три місяці до кінця дії паспорту. Сьогодні вже говорять, що не продовжують вони більше, треба тільки новий паспорт робити. Ми в Естонії, і в посольство записатися не реально. В посольстві говорять, щоб їхали в Польщу і в живій черзі стояли, типу по іншому ніяк. Хтось з таким стикався? Чи можливо це зробити в інших країнах? Литва, Латвія, Фінляндія? За будь яку пораду наперед дякую. Можливу тут є консультанти?
-
Я знайшла фірму яка тим займається (в неті, в фб, в групах їх можна знайти). Власне, ту якою скористалась, знаходиться Ужгороді. Відправила їм пакет доків Новою поштою. Вони везуть у Відень, вкидають в скриньку. Коли готовий забирають, везуть в Україну і таксамо відправляють НП. Сьогодні мали вкинути, поки чекаю повідомлення. Тут мені інші писали в особисті повід, що також надають такі послуги.
-
Всем привет! Кто продает авто на украинской регистрации и авто находится в Европе, пишите в личку.
-
Спасибо
-
Зачекайте ще трохи
-
Кто отправлял паспорта на вклейку визы почтой? Как правильно отправить и оплатить обратную доставку?
-
Добрий день. У мене таке питання. Після того, як я здала біометрію мені прийшов лист, де було запропоновано здати паспорт на вклейку візи, або спробувати заповнити форму на візу без фольги. Я заповнила форму і мене повідомили, що відповідь прийде за 14 днів. Сьогодні цей термін проходить, а відповіді нема. І я не розумію, що мені робити. Ще чекати, чи відправляти на вклейку. Лист, який треба відправляти з паспортом, дійсний лиш до 17 листопада.
-
Знакомые сдавали паспорта 31августа в Дюссельдорфе, по сей день ещё не готовы.
-
Здраствуйте, кто может подсказать, кто летел недавно из Парижа в Канаду, требует ли пцр тест в аэропорту, если есть только одна вакцина.