🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Є питаннячко. Ми летимо до Калгарі. Стамбул- Ванкувер-Калгарі. Наш ворк перміт треба брати у Ванкувері чи можливо це зробити вже в Калгарі? Якщо треба в Ванкувері, то вистачить 4 години щоб все зробити? Дякую🙏
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як ви гукали житло у Канаді? Які сайти, заздалегідь чи вже по приїзду ?
-
Або через кризис форму додавати, або сингл тревел документ, тоді вклеєте візу після прибуття до Канади
-
Ні в такому віці не здають біометрію
-
І чи потрібно брати з собою дитину 12 років на здачу біометрії? Дякую
-
Доброго дня. При заповненні заявки у дитини 12 років ще не було закордонного паспорта. Перед подачею на біометрію потрібно внести до поданих раніше документів паспорт дитини?
-
Привіт усім! Летимо в січні в 🇨🇦, хто летів з Польші без пересадок по Європі, які обирали авіакомпаніі? І друге питання, чи в січні знайдемо житло? Або у них нема свят в січні… бо переживаємо, що у них буде святковий настрій )))
-
Доброго дня ! А є хто подавав на GUAET з Британії ? Як у вас пройшли адреса проживання ? Не вибивало у вас помилку при заповнені адресу ?
-
Ребят ,кто летел из Польши ? С радостью пообщался бы кто уже непосредственно в Канаде и работает
-
*мамка* наша в ударе💪💪🤩
-
268🤪
-
Поздравляю от души 🥂🍾🤩😻
-
Ну наконецто... А шо так долго??
-
И мне скиньте пожалуйста.
-
Подскажите пожалуйста кто сдавал биометрию в Германии, сколько времени прошло до вклеивания визы? Знаю, читала что это лотерея, но всё же. Хочется провести аналогию. К нам ближайшая страна это Польша, но насколько я поняла там полный завал.
-
Подскажите кому-нибудь приходило такое письмо после сдачи медосмотра и регистрации его на IRCC
-
Звоните лучше. И называйте номер ошибки
-
У кого були проблеми получити фінансову одноразову допомогу,на дорослих все ок,дітей видає помилка?чи подавати на дорослих,а на дітей окремо?
-
И время ожидания рейса у меня меньше 24-х часов
-
Я к примеру, лечу через Хитроу (там есть транзитная зона)
29 Jan 2023, 14:15
25410/127529
about an hour ago