🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Що саме треба? Пишіть в директ
-
Возимо в Бухарест, швидко та оперативно
-
Калімера тур 0680405330 Всё зробили на відмінно.
-
Добрый вечер всем подскажите пожалуйста кто может помочь с записью на биометрию в Варшаве 13 числа письмо на биометрию пришло
-
Вітаю, друзі 🇺🇦🇨🇦🌸хочу познайомити вас з професіоналом свого діла - Марією. Вона викладає іноземні мови 8 років, навчалася в Україні і за кордоном. Пропонуються курси англійської мови онлайн (Zoom platformа) для дорослих (віком від 16 років) Є курси різних рівнів.👇 🔺Групи формуються за рівнем знань, зручним часом та метою вивчення мови. 🔺Кожна група матиме окремий чат, де ми будемо спілкуватися і я буду відповідати на те, що буде не дуже зрозумілим. 🔺Також в телеграм каналі Ви зможете знайти різні чек листи, уроки та інформацію для вивчення англійської мови.🤩 ✅➡️Спеціплізовані курси -Англійська для мед працівників -Ділова англійська -Підготовка до міжнародних тестів Подробиці стосовно кожного курсу Ви зможете знайти в телеграм каналі 👉 t.me/englishonlinewithmaria Або надішліть повідомлення в особисті @mariaiovciu На усі інтенсивні курси зараз знижка ❗️40%❗️ Я впевнена, що нема нічого неможливого і я з радістю Вам допоможу вивчити англійську мову. Бажаю кожному з Вас успіху!
-
Вам нужно обратиться в красный крест в аэропорту. Они дают на 3 дня жильё. А там сориентируйтесь.
-
При чем здесь федеральное государство, я говорю что на территории Канада если такие услуги как предоставление жилья сроком на 2 недели бесплатно
-
И не только В ньюфаундленде есть
-
Если такое есть
-
Ну а зачем ты говоришь шо в Канаде такого нету?
-
Просто погугли или в ютубе посмотри инфу