🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Ясно, значить ви на дітей заповнювали як самі на себе)я також так зроблю
-
Дякую)
-
Я заполняла семейную анкету, как заявитель и включала всех членов семьи, и там же на каждого отдельно заполняла.
-
добрий день) заповнюйте як окрему особу) я так робила , сину 7 років, представник я так розумію це якщо ви поручили чужій особі ) заповнюйте групу на всю сім‘ю, тільки хтось основний заявник, а інші вже просто члени)
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, чи у всіх в анкеті було написано "гостьова віза", на подачу візи на CUAET, чи може нам щось не те зробили? Фото нижче
-
Це ясно,але заповнювати як окрему особу чи виступати як representative ?бо дитині всього рік🧐ви як робили?
-
В своем аккаунте заполняете на ребенка анкету
-
Всім привіт) підскажіть, будь ласка, хто вже прилетів до Канади) ми, батьки, вакциновані, дитина 7 років- ні, чи треба тест робити? Різна інфа, перелопатила багато груп, але олнозначної відповіді немає😑хочеться почути реальний досвід) буду дуже вдячна❤️
-
Доброго дня,хто подавав на дитину CUAET,ви заповнювали IMM5476 як representative...чи поділіться досвідом заповнення заяви на дитину
-
Не вы один ждёте ее. Позвоните на горячую линию.
-
Жду визу 113 дней ,писал 3 письма в экстренную помощь (подействовало 1 ,написали мол ускорили рассмотрение заявки и уже месяц с тех пор прошёл ) Че делать вобще ,это же не нормально,я визу хочу 🥲
-
Ладно Спать пойду
-
Меня игнорят 🥺
-
Катерина Правда что в Канаде енотов море и белок ?
-
Как по мне лучше , чем ничего
-
Или путаю с Европой ?
-
И терпения по больше
-
Главное лекарств взять по больше и денег и всего по больше
-
Ну не целиком. 50-70% вроде бы
-
Но лучше подлечить заранее как по мне