🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Після сдачі біометрії пришло ось таке: Шановна пане/пані ********! Ідентифікатор відстеження візової заявки № 2022082************** надійшов до VAC 25.08.2022, 10:46:59. Додайте електронний ICR (рахунок-фактура з квитанцією) для вашого запису та довідки. Щоб отримати інформацію про процес подання заявки на отримання візи та відстеження, відвідайте веб-сайт visa.vfsglobal.com/deu/de/can / Електронна адреса: [email protected] Телефон довіри: +4921173714828 Час збору: з понеділка по п’ятницю, з 09:00 до 16:00 (крім святкових днів VAC, перегляньте список вихідних на веб-сайті) за попереднім записом. Тепер ви можете замовити кур’єрські послуги для повернення вашого паспорта після подання вашої заяви. Щоб скористатися послугою, будь ласка, зателефонуйте на номер нашої гарячої лінії, вказаний вище.
-
Подскажите пожалуйста, может кто-то сталкивался с похожей проблемой на мою. После биометрии получили сообщение о вклейке визы. Я работаю водителем дальнобойщиком и без загранпаспорта работать не могу и сейчас пару месяцев не могу оставить работу, чтобы отправить паспорт на вклейку. Могу ли я позже отправить свой паспорт или срок вклейки ограничен и я потеряю возможность получить визу?
-
Доброго дня Пожалуйста подскажите статус S оформленный в Европе ( Женева ) Швейцария , модет повлиять на на получение визы Канады
-
Нет конечно, смело едете
-
Если там 1-2 вакансии, то туда не стоит ехать
-
Проверьте по индиду или джоббанку есть ли вакансии для вашей профессии
-
Где работу сможете найти, туда и едьте
-
В Нью-Йорк, возле централ парка классная недвига есть
-
Парень 16 лет, хочет переехать) Он не в том понимании семью ищет)🤣