🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Паспорт отправляла из Праги в Вену..Чешской почтой без проблем,с уведомлением о получении и обратной оплатой,вернулись с курьером..
-
Так,ми здали 24.06,а ці листи прийшли недавно,але від 15.06(з запізненням скоріше за все).Але ми не знаємо що робити,нам вчера прийшли з чоловіком листи,що можемо везти паспорти на вклійку візи,а по дітям нічого,вот я і подумала,може ще копії паспортів потрібний їхні
-
Доброе. Заповнить заяву і чекати лист- запрошення на біометрію, здати біометричні дані в обраній країні( можна у Львові, але дуже складно записатись) і чекати запрошення на вклейку візи до паспорта або електронну візу ( від 3дніа до 8 тижнів після здачі біометрії) вклеювати відправляти або поштою або відносити самостійно дивлячись у якій країні і т.д, займає часу від 3 днів до 7 тижнів
-
Доброе утро. Я понимаю наверняка многие уже подавали заявку на визу для украинцев с возможностью работать. Но всё таки попрошу помощи. Я увидела сайт закреплён и я даже там на каком-то ресурсе зарегестрировалась. Но что делать дальше так и не поняла. Помогите🙏