🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Простыми словами ПМЖ
-
Вы консультант?
-
А где искать их?
-
Доброго дня! Шукаю міграційного консультанта 🙏
-
Добрый день, подскажите пожалуйста по поводу отправки паспортов на вклейку визы. Я так поняла что отправлять нужно курьером в DHL. (из Амстердама в Париж). И правильно ли я понимаю, что я должна указать адрес доставки: визовый центр в котором я сдавала биометрию?
-
Я не консультант. Але можу поділитись знаннями.
-
Спасибо за ответ
-
Якщо ж Вас цікавить программа Манітоби по отриманню PR для українців, то це теж можливо. Так як манітоба наразі українців розглядає окремим слотом, то потрібно щоб саме українець подав заявку по цій программі, отримав PR, а друга половинка вже отримає паровозом
-
По порядку. Якщо Вас цікавить Куает, то це не программа іміграції, це можливість заїхати до канади з дозволом на роботу і ця программа не тільки для манітоби, а для всьої канади. Для того щоб скористатися цією программою Ви повинні бути українцем. Але якщо дружина українка, а чоловік іноземець, то ви також можете податься. Заявку оформлює жінка, як основной заявник, а чоловік отримує візу за рахунок дружини, чи навпаки
-
Подскажите пожалуйста с каким интервалом пришло детям и вам?Спасибо
-
Ребята всем привет. Подскажите пожалуйста, не могу онлайн перенести, отменить, или назначить новую встречу на биометрию. При попытке выбора одного из трех пунктов, пишет что я не могу назначить встречу, пока не закончу предыдущую. У меня не получилось попасть на запланированную дату. Кто вышел из этой ситуации?
-
Що конкретно цікавить?