🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
А як це зробити? Не чула про таке
-
Ви можете написати їм на пошту. Дуже швидко відповідають
-
Так пусть они сделают Вас Вашим репрезентатив и Вы сможете звонить от их имени
-
Труднощі в тому, що вони не спілкуються англійською. Ми з чоловіком спілкуємося але ми не маємо права дзвонити замість когось. А перекладача вони не надають.
-
Чтобы получить ответы на эти вопросы, я бы очень Вас посоветовала чтобы они позвонили в иммиграцию и узнали
-
Добрий день. 💙💛 Можливо хтось стикався з подібною ситуацією і зможе підказати. Ми із Херсонської області, місто Олешки. Виїхали до Польщі, де я заповнила на свою родину та на моїх батьків аплікації на візу за програмою CUAET ще у середині квітня. Я чоловік та діти отримали візи ще влітку та прилетіли до Канади наприкінці вересня. Батьки відлетіли до Ізраїлю до друзів, чекати на візи там. У Польщі залишатися було ніде і нема за що. Повертатися в Україну нам нема куди. По батьківським аплікаціям до жовтня не було жодних рухів, навіть підтвердження біометрії. Я вирішила ще раз подати на візи заново, але вже з маминого кабінету. Через тиждень прийшло підтвердження біометрії та запит на паспорт на вклеювання візи на маму, але за першою, квітневою, аплікацією. А ще за два тижні прийшов запит на вклеювання візи на батька, але за новою, жовтневою, аплікацією. Батьки вклеїли їхні візи до паспортів. Але через три тижні їм на пошту прийшли листи, що їхні жовтневі аплікації відхилено (cancelled). У квітневих усе без змін. Мамина approved, по татовій тиша. I у нас виникли такі питання, чи може тато їхати до Канади по вклеєній візі? Чи дійсна віза, якщо вона вже вклеєна, але якщо аплікація за якою йому її видали, відхилена? Буду дуже вдячна за будь-яку відповідь та допомогу🙏
-
На биометрии нужно подавать отпечатки пальцев
-
Добрый день) Подскажите пожалуйста на биометрию нужно подавать свидетельство о браке и рождении ребенка(перевод где лучше делать,заверять нужно)
-
Виза - это на въезд. Просто если вдруг решите, нужно будет подаваться на разрешение на учёбу.
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, если сыну 18 лет. И когда подавали аплликацию указали с правом работать. Сейчас пришло письмо что ободрено work permit. Но если по приезду мы захотим чтоб он поступил в вуз, студенческую визу нужно будет делать на месте? Или как-то заранее? Или заехать по такой а там поступить? Подскажите, если есть такая информация. Заранее спасибо.
-
Заявку нужно подать онлайн и с любого города мира. www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/nouvelles/2022/03/autorisation-de-voyage-durgence-canada-ukraine.html
-
я нахожусь в городе Щецин, это Польша…, кто знает есть ли в Польше Визовый Центр, и как можно подать документы на Визу в Канаду? Заранее благодарю 🙏
-
можно ли подать документы на визу в Канаду с города Щецин ?
-
Работа: indeed.ca Жилье: Facebook marketplace Kijiji.ca
-
Это моя первая поездка я не когда не литал самолётам и у меня нет знакомых в Канаде вот и интересуюсь может быть кто поможет с жильём работой итд, ещё раз спасибо и простите что побеспокоил
-
Доброго дня, хтось відправляв документи на вклейку візи в Австрію, з Польщі. На яку адресу, та якою краще поштою.
-
Ок я понял извините за беспокойство
-
Вы меня за провинцию спрашивали. Монреаль, Квебек
-
В самом квебек или в другом городе
-
Квебек
29 Jan 2023, 14:15
4386/127818
about 5 hours ago