🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Конечно
-
Скажіть будь ласка хто вилітав з Європи в Канаду, в аеропортах є можливість купувати квитки за кеш?
-
Та в них бувають ляпи; мені трекінг номер прийшов ще до підтвердження на візу...
-
Здравствуйте, уже 3 день как сдал на вклейку, но трекинг номер так и не пришёл, что делать?
-
шанс как выиграть лотерею
-
"Провінція Ньюфаундленд та Лабрадор покриє витрати на ліцензування для українських лікарів. Мова йде не про зниження вимог до отримання ліцензії лікаря, бо вони залишилися ті самі - проходження сертифікації у федерального та провінційного регуляторів та складання іспиту на знання мови. Мова про те, що провінція готова покрити частину коштів та допомоги українським лікарям з процесом вивчення мови та ліцензування. В той час як українські лікарі будуть готуватись до процесу ліцензування, їм запропонують роботу в охороні здоров'я, однак ця робота не буде пов'язана з лікарською діяльністю." Потрібно розуміти, що підготуватись до ліцензування зможуть тільки одиниці з українських лікарів. Це пов'язано як з вищими стандартами, так і знанням мови beta.ctvnews.ca/local/atlantic/2022/7/25/1_6001514.amp.html
-
Добрый день! Кто-то проходил через получение визы в Хельсинки? Сколько ждали, если не секрет?
-
Добрый день. Хочу поделиться опытом. Так как было прошлый раз . Начинается регистрация в 17:00 по восточноевропейскому времени ..... Примерно 15 минут программа вроде как не работала (зависла) . В 17:40 уже пришел ответ от программы что вы попали в первые 500 человек. Некоторые люди писали что ждут ответа до сих пор. Заметьте ответ дают сразу. В течении часа. Это примерные цыфры. Рассказала какая ситуация была у нас.
-
Подскажите пожалуйста, дети собираются в Канаду как уходцы от войны. Есть ли волонтёрские центы, которые помогают на первое время с жильем и работой?
-
Единорог таки съел в начале июля цветок папоротника😅
-
БЕЗКОШТОВНІ КВИТКИ ДО КАНАДИ 🇨🇦 ✈️✈️✈️ Друзі, гарна новина🥳. Є ШАНС отримати безкоштовні квитки до Канади. Зараз літо, сезон відпусток та ціни на квитки дуже великі, Тому це буде корисно! 🥳 📌1 серпня відкривається реєстрація на безкоштовні квитки від Miles4migrants ✈️ 👇👇👇 miles4migrants.org/ukraine2canada/