🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Я отправлял просто фото сделанное с телефона! Но тут на свой страх и риск , как вам удобнее
-
Ребят ,можно ли вместо скана доков на cuart отправить фото документов ,отсканированное через программу в телефоне?
-
Доброго дня спільното мене звуть Анастасія ми з чоловіком приїжджаємо до Канади приблизно у 10 числа вересня .Розглядаємо місто Калгарі .Потрібна допомога прийняти нас на 2-3 тижні допоки не знайдемо житло на оренду .Беремо на себе обов’язки з прибирання готування їжі заплатимо за комуналку та залишимо символічну суму за проживання .Розглядаємо саме це місто тому що знайшла тут роботу а саме няньою у сім’ї .Район в якому буду працювати Chaparral Lake SE .Буду рада будь -яким порадам та інформації
-
Просто я зараз в Іспанії і не знає чи можна так приїхати і дати паспорти?
-
Не всюди
-
АХАХАХ
-
У нас ток Самсунг пей
-
Важные вопросы по иммиграции 😂
-
86 🙂
-
85% людей путают эти два места ))
-
Це взагалі всюди таке? Бо ми не можемо відправити, тільки приїхати
-
Ну а как хотела?! Весь мир так устроен🤷♂
-
Блять Везде гребаные знакомства
-
Знакомый устроился прошлой зимой, в поле, в первую неделю отрубало фалангу пальца, перевели на лёгкий труд и по итогу 3 месяцев, сказали едь домой
-
Да, там место тёплое
-
Насколько я слышал, то нефтянка практически вся по знакомствам. Медсестры нужно переучиватся
-
А так в визовый центр, да
-
Он написал именно в посольство🫡
-
Самому можно в Дюссельдорфе
-
Перший місяць ви витратите на оформлення документів, а з приводу вакансій в сфері нафти я хз(
29 Jan 2023, 14:15
46556/127817
3 minutes ago