🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Вибачте
-
А провінція яка щоб більш детально вам допомогти?
-
Доброго вечера. Таке питання, (можливо вже підіймалось сорр..) Хочу отримати ліцензію чи підтвердження моеї кваліфікації сантехніка та електрика. Де це можна зробити/скільки коштує/ можливо ресурс де по читати.. Дякую за будь-яку інформацію
-
20 лет ребятам
-
Жесть
-
Friendly Manitoba ёпть
-
Не политизируй)
-
Вы зачем Арестовича консультируете?)
-
Переехать вполне реально, главное расчитывать только на себя, ну и основательно подготовиться перед поездкой
-
В саскачеваее дешевле будет, там людей мало😁
-
Як наша студія але санвузол може бути загальним
-
Є shared room вона взагалі нічого не коштує, а є просто room де все необхідне і це цілком твоя кімната
-
Успіхів вам
-
Варіантів багато
-
Дякую ,дуже допомогли
-
Є де квартира велика зроблена під так звану комуналку
-
Є по різному, є як наче готель, але люди просто здають кімнати в великому будинку, як бізнес
-
Всем доброго времени суток. Помогите с вопросом по заполнение анкеты, в разделе "Countries or territories of residence". Если я уехал с Украины прошлой осенью (в рейс), потом, не возвращаясь обратно, приехал в Польшу и по сей день здесь. В начале я заполнил свой актуальный адрес проживания, поставил пометку "нет" на "совпадает ли мой почтовый адрес с адресом проживания", далее в листе, где я находился дольше 6 месяцев, указал Украину до даты выезда. Но почему-то не пропускает дальше..
-
Кімнату, це що маєте на увазі? У будинку, мотелі, хостесі...?
-
Доречі шукайте кімнату на kijiji в саскачевані вони там взагалі копійки коштують за місяць
29 Jan 2023, 14:15
60790/127808
about 6 hours ago