🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Доброї ночі/дня, підкажіть будь ласка ті, хто вже в Канаді. Летимо через Торонто в Калгарі, пересадка 4 години, де нам потрібно отримувати ворк перміт? При перетині кордону з Канадою в Торонто, чи можна в Калгарі? І якщо таки в Торонто, нам вистачить часу (4 години) на візових офіцерів і перереєстрацію на наступний рейс до Калгарі? І де то все там робиться, хто проходив цей шлях? Щоб мапу собі намалювати і не губитися там, бо кажуть дуже великий аеропорт а я з дитям, і так буде стрес
-
Доброго вечора, поділіться досвідом будь-ласка, може хтось відправляв паспорт на вклейку в Бухарест? Скільки заняло часу разом з поверненням?
-
ребят, у кого есть форма или образец, который владелец должен заполнить, чтобы указать, что мы живем у него))) то есть как примерно выглядит это рекомендательное письмо от владельца жилья, который поосто тебя приютил
-
Намагаюсь знайти по групам інформацію
-
Якщо є транзит, то можливо добре буде, але запитайте ще, може хтось летів прям так само, як ви хочете. Вирішує то насамперед іміграційний офіцер, якщо я не помиляюся, просто я летіла вже з вклейкою, тому підказати не можу
-
Мені взагалі з Британії треба летіти. То не розумію хто приймає про це рішення. Якщо більшість квитків з Європи мають транзин через Лондон
-
Різні дні, різні люди - комусь пощастило, комусь ні. Не раджу так робити 😅
-
Так
-
Не пустили на літак?
-
Бо мені здається, що ми найдовше чекаємо і вже марно… написала в критичну форму на вихідних, теж тиша поки…
-
Привіт Давайте порахуємось, скільки нас ждунів тут( хто ще чекає на візу, ми здали біометрію 06.05.22)?
-
Поряд є студенти-подруги, які так вилітали з Франції, але частина з них в інший день так само - не змогли
-
спасибо,а как потом мне в аэропорту вклеят?