🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
А яке страхування? Перший раз чую про якесь страхування для вильоту. Паспорт з візою Вакцина або ПЛР тест АРІВАкан додаток Та квітки на літак... 🙂
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка чи потрібне страхування для вильоту до Канади?
-
Значит это не актуальная инфа. Список признаных вакцин расширен.... А я сделал Джонсон на всякий случай одну прививку, сразу выдали сертификат. 🤣
-
Дякую)
-
Добрий день) можливо хтось володіє інформацією чи признається в Канаді вакцина Коронавак? Робила дві дози, але пройшло з того часу пів року, потрібно робити бустерну дозу?
-
Хтось в даній групі мав таку проблему як мене? Або знає хоч би агенство до якого можна звернутись з цим питанням? Думаю в них є досвід такої анкети
-
У меня знакомые так улетели неделю назад. Сделали в Польше ПЦР тест. На автобусе с Польши доехали до Парижа. Там скачали АриваКэн ,заполонили программу и' улетели на прямом рейсе в Калгари. По пробитию сидят на карантине сейчас.
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка) ми невакциновані, якщо зробити пцр тест в Польші то можна вилітати прямим рейсом з Парижу до Монреалю? Франція рахується як транзитна зона чи ні?
-
Контакты канадского посольства, которые помогут решить проблемы если тупиковая ситуация. +1 (613) 321-4243 телефон info.canpol@vfshelpline.com Почта поддержки
-
Да. Странно. Напишите им на почту вопрос или позвоните.
-
Я бы в анкете указывал так как по паспорт печати'. И всё
-
Добрий день, друзі😊 В мене таке питання: останні 6 років працюю в Польщі по 3-4місяці і далі вдома 3-4тижні і знову в Польщу Всіх дат в‘їзду-виїзду в паспорті немає, оскільки працював на карті побиту, а в такій ситуації пограничники штампи не ставлять Як тоді вказати ці дати, якщо сам їх досконало не пам‘ятаю? Хтось можливо теж стикався з такою проблемою при заповненні анкети? Буду щиро вдячний за допомогу
-
Ну да))
-
+- одинаково идем.. 💪💪💪
-
Я буду в Париже числа 24 примерно Тоже оттуда буду
-
Мы будем вылетать с Парижа на прямом рейсе без пересадок. Хотя сейчас мы в Польше.
-
А еще по приезду нужно будет заниматься покупкой автомобиля и сдачей на права. В разных провинциях есть свои особенности ''...
-
Да,понимаю Будем пытаться А как лететь будете ?Или вы уже там?
-
Да. Это процесс сложный, но нужный. Его лучше не откладывать, потому что наплыв идет людей... Как не крути
-
Ничего себе. Хорошая новость. Нужно собрать больше инфы об этом и выложить на канал. Займусь...
29 Jan 2023, 14:15
66065/127848
28 minutes ago