🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Будемо надіятися. Дуже дякую вам.
-
Ворк пермит вам одобрит офицер в аэропорту
-
Вітаю! Пропоную свої послуги репетитора з української мови для дорослих та дітей: ✅ Підготовка до НМТ (ЗНО) ✅ Шкільна програма ✅ Розмовна українська (у тому числі для підтримання рівня) ✅Українська як іноземна (за необхідності викладаю англійською) Про мене: 👩🎓 маю PhD, магістра й бакалавра (українська мова та література, англійська мова, КНУ імені Тараса Шевченка) 👩💻 9 років досвіду викладання в престижних приватних школах Києва, курсах підготовки до ЗНО та університетах (КНУ імені Тараса Шевченка (Київ) та Університет імені Адама Міцкевича (Познань, Польща) ✍️Підготувала до ЗНО більше ніж 500 учнів, сама тричі складала цей тест на 200 балів. ❤️ Веселі, легкі, сучасні уроки, орієнтовані на результат! Деталі - у приват 📩
-
Добрый времени суток. Написали в кризисный центр, но положительного ответа пока нет. Кто знает номер телефона визового центра, что бы можно было обратиться. Мы сейчас в Баку.
-
Тут только ждать
-
Не граждани укр идут на общих основаниях
-
Я и мои дети граждане Украины, мой муж гражданин Азербайджана. Я с детьми получила визу а муж нет , прошло уже 4 месяца , писали в криз сказали, ожидайте но несколько месяцев нет известий .
-
Эльза, пожалуйста, писать человеку в личные на свой страх и риск. Он в рекламе своих услуг по Канаде предлагает «пмж» - что,в принципе, не существует в Канаде. Если хотите частную консультацию- могу дать номера проверенных иммиграционных консультантов.
-
Благодарю 🌹