🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте!👋Меня зовут Катя, я преподаватель английского и испанского языков. Приглашаю учеников изучать английский и испанский 📚📖✏️💻Дистанционное обучение- очень интересное, продуктивное, а самое главное эффективное👨💻Грамматика, разговорная речь, аудирование, чтение, пополнение словарного запаса и многое другое на наших уроках в Skype! 👌Обучение проходит для детей🙏Индивидуальный подход для каждого ученика! Большой акцент делаю на разговорную речь! На все интересующие вопросы, буду рада ответить! +380938169258☎️
-
Відмовили в офіційному листі, чи тому, що ще не розглянули дитину, а Ви відправили документи разом із документами батьків?
-
Kateryna, вашу репутацию увеличил Сергій. 🏆 Ваша репутация 822
-
Нет
-
Добрый вечер .Подскажите пожалуйста 🙏.Если пришло приглашение уже на биометрию .Но я хочу ещё добавить в свою учетную запись своих родных .Можно это сделать через свой аккаунт,добавить остальных членов семьи?Или уже придётся делать новый аккаунт дня них ?
-
Tanya Buchkova, вашу репутацию увеличил Сергій. 🏆 Ваша репутация 74
-
На кожну дитину позитивна відповідь щодо схвалення паспорту приходила в різний час, тому я робив запит щодо видачи проїдного документу окремо на кожну дитину, у запиті я не згадував про позитивне рішення щодо надання проїздного документу дружині, а лише загальними фразами описав нашу ситуацію щодо складнощів з оформленням закордонних паспортів. Відмову прислали на електронну пошту у вигляді поради виготовити закордонний паспорт та надіслати його для візи. В електронному кабінеті інформація не змінилася. Дякую Вам за уточнюючі запитання.
-
Вы в своём акаунте делаете ещё одну анкету)
-
А навіщо Ви робили запит? Коли немає паспорта, а рішення прийняте позитивне, Вам просто потрібно надіслати до них лист-визов паспорта, 2 фото та копію свідоцтва про народження, якщо немає інших документів і вони самі виготовляють одноразовий проїзний із візою.