🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Всі чекають оновлення чи будуть видавати, так як програма продовжена до 31го,числа і ще немає офіційної інформації чи вона буде продовжена
-
Я подавала анкету только по свидетельству, но потому что новые паспорта были в процессе, старые не стала вписывать что бы не путаться. Но потом паспорта я подала дополнительно. Если ребёнок вписан во взрослый, вклеивают детскую визу во взрослый. А вот вообще без паспорта... недавно прочитала в каком то из чатов, мужчина написал что пришёл отказ. Написали сделать ребёнку загранпаспорт паспорт и потом подать заявку.
-
Так я такого не казала😅 Написала "наразі видають до 31го" Наразі - це "пока что"
-
Привіт) підкажіть можливо хтось подавав на вклейку візи в Лондоні? Послугами кур'єра від якої компанії Ви користувались?
-
При чем здесь продолжение программы ? Об этом речь совершенно не шла. Я же Вас спросила, где Вы увидели информацию, что «Наразі ворк перміти видають лише при вʼїзді до 31березня.». В том Артикле, который Вы сбросили, нигде не написано. Если написано, пожалуйста, тыкните носом. Это не пассивная и не активная агрессия. Это попытка понять откуда Вы берете информацию, которую я не могу найти
-
Вище кинула посилання. Програма продовжена до 31го березня. Також текстом прописала де це вказано. Інформації про те, чи буде продовжено програму чи ні ще немає, всі чекають, як я зазначила вище двічі. Є багато обговорень навіть на ютубі, можете глянути. Хороший канал "10 хвилин про Канаду" - можете спробувати там глянути Так як віза вже вклеїна, за візою ви зможете виїзжати і в' їзжати до країни на срок дії візи, це вже загальні правила. Але далі обговорювати цю тему не буду, бо вже повторюсь і мало кому тут це цікаво зараз читати від мене, бо по факту всі чекаємо оновлень від канадського правління. Ну і ще тому що я трохи пасивну агресію відчуваю 😅