🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Я прилетел в Станстед, а вылетал в Хитроу. Никаких проблем, на месте получил визу
-
www.gov.uk/check-uk-visa/y/ukraine/transit/somewhere_else/yes
-
Кто оформлял помощь на scotiabank?
-
Добрго ранку всім, та скорішої перемоги над ворогом! Хочу звернутися по допомогу до тих людей, в яких є така можливість. Про себе трохи, я мати-одиначка, сина виховуємо з мамою. Так склалося, що більше з рідних в нас немає нікого, ми живемо в трьох. Знайшла роботу, але на проїзд немає коштів. Зараз таке становище, що навіть хліба немає за що купити. Вибачте за відвертість, але я пишу як воно є насправді, тому прошу вашої допомоги, можливо комусь це не важко зробити. Мені потрібно гривень двісті, щоб я наступні три дні стажування, могла спокійно добиратися на роботу. Відразу як отримаю аванс, поверну вам на картку. БУДЬ-ЛАСКА, допоможіть мені. Величезне вам спасибі за розуміння. Нехай вам щастить! Гарного дня!
-
Людей изначально не сажали на самолет Райнэйр без визы
-
Подскажите пожалуйста за какой период времени вклеивают визу в Финляндии
-
Надо смотреть условия
-
👆Там развод, не ведитесь
-
Доброго дня,мене звати Олег,я після поранення,повернувся в свій батальйон,і мій бронижелет і декілька речей відали побратиму, прошу вашої допомоги зібрати кошти,бо так не дуже безпечно.206 батальон ТРо буває що до позицію 0 десь 500-600 метрів.Дуже Вас просимо допоможіть скільки зможете. 5169155121262230 Дякую. Слава Україні!!
-
Надо Екатерине, какой-то ночной бот, что бы запрещал писать пока она спит 😂
-
За развод подобного рода.
-
За такое судьба может крепко наказать.
-
Не вариант. Часто пишут те, кто ещё в Украине. Сейчас у меня 11 утра, а в Канаде в некоторых местах 4 утра, к примеру.