🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Уже 6 мес тут
-
Я получала пермит в Монреале, была там 6 дней Переехала в Альберту - никаких вопросов, работаю
-
Трагедия двухлетней давности: новые подробности убийства детей их отцом Два с половиной года назад Мартин Карпантье увез своих дочерей поесть мороженного, но так и не вернул. Он убил девочек и покончил с собой. Детей можно было бы спасти, если бы тревогу подняли сразу после их исчезновения. Суд продолжает разбираться в том, почему этого не случилось. [ЧИТАТЬ НОВОСТЬ| ПОДПИСАТЬСЯ]
-
Сайт Naître et grandir перевел некоторые свои образовательные афиши на украинский. Кто в Квебеке - здесь написаны так же местные ресурсы. naitreetgrandir.com/fr/telecharger/langues/?utm_source=facebook&utm_medium=paidsocial&utm_campaign=8393_trafic_cibles_2023&utm_content=link-ad_janv-mars_chaminou_ukrainien&utm_term=communaute_ukrainienne&fbclid=IwAR0TiL8LUbQke-8th9UKYJG87KLuDZMYp1RUyBUVOWhSkwAvzgoYM94DCqs_aem_AXvzklach7xwwQ4QrwIcFO1ia5_Rz-OHX9yiar0zTIJMwqSyGxQBgovd0Bj_MmxC5MMOQ5o3N7kexsHpjrjVlg9nc_Ci6krgWDUL-QirCMkRrqdI88ecn8Il_N3vnn_MlV3GIb5f4OqMdN7YA_d8ue6I
-
Просто написано что Альберта
-
Люди ДОПОМОЖІТЬ мені будь ласка! Я була с дітьми в Харкові у родичів коли почалися обстріли, моя маленька дитина отримала дуже тяжкі опіки! Ми вже перенесли чотири тяжкі операції по пересадці шкіри, і вже залишилась останні кроки, еще 1 ОПЕРАЦіЯ І ОДНА РЕАБІЛІТАЦІЯ. І на на момент 16.02.2023 року сума яку ми потребуємо складає 25 700 грн . Я вже не перший раз все пишу, і завдяки вашій допомозі ми за останні 5 місяців ми зробили три операції, але на момент 16.02.2023 рік потрібна ще 1 операція і одна реабілітація . Я благаю всіх не байдужих хто може допомогти копійкою! Ми всі батьки і всі віддамо все задля наших дітей, але мої можливості вичерпалися, я звертаюсь до всіх в кого є можливість допоможіть врятувати дитину, благаю! Всі документи в мене є. ВСІ ДОКУМЕНТИ В МЕНЕ Є, ВІДКРИЙТЕ МОЇ ФОТО У ПРОФІЛІ , Я ТУДИ ВСЕ ЗАКИНУЛА І ДОКУМЕНТИ І ФОТО , ЯКІ ЗАТВЕРДЖУЮТЬ ВСІ ДАНІ МОЇ І МОЄЇ ДИТИНИ. Дякую кожному за будь-яку допомогу. 🙏 Номер картки для допомоги : 5167803230808433
-
Вы никогда не станете немцем😊