Раджу вам надіятися на себе. У вільний час шукати в інтернеті інформацію що і як можна зробити з документів.Ми приїхали майже 3 місяці тому і нічого не дали навіть з одягу, тільки в чоловіка на роботі працівники дали від своїх дітей нашій одяг якийсь і взуття.Їздили в яскраве так церкву то там сказали таких як ми дуже багато потребує допомоги .У Ворк Вс в нашому місті дали телефон української працівниці яка по телефону може надати якусь інформацію.Житло безкоштовне розказували українці які приїхали раніше то церква допомагала,зараз важко з тим багато Канадців розчарувалися в Українцях,бо рахують ті що приідають з Європи(вони мають на квазі тих які до війни жити не один рік в Європі) з безпеки і хочуть все безкоштовно та за знижками,тож через такі ситуації не дуже охоче канадці готові до допомоги як на початку війни(це все зі слів канадців).Тож розрарахрвуйте на свій бюджет і на себе, шукайте може ще в Україні допомогу яку б вам могли в Канаді надати.Не розумію просто людей які хочуть запрагнули в останній вагон потяга який вже вирушив це я не до вас ,а в загальному.Як би не знайома чоловіка яка добровільно примусово нас сюди хотіла витягти я б і не їхала з малою дитиною сюди.Бо не відомість і стреси постійно дуже відображаються на здорові дітей.можна їхати спробувати, але надіятися ,що вам щось хтось дасть не варто.Раджу задуматися мамам які хочуть їхати з двома малими дітьми не маючи ні знайомих ,ні родичів і думають ,що вони зразу знайдуть садочок і підуть на роботу.Моя дитина яка по приїзду мала 2,3 роки вже 3 місяць не може налагодитися графік сну, а перші два тижні спала в день,а в ночі бавилася,(так звикала до канадського часу і то в мене одна дитина, а деякі мами з 2 хочуть їхати і зразу на роботу, ви будете такі виснажені ,що з ліжка встати не зможете, ну це я своє бачення говорю може в когось інакше).Тепер трохи спить дитина в ночі,але не завжди і істерики часті,для дітей важко ці всі зміни фізично і морально.Моя дитина вже в 2 роки більше 7 разів летіла на літаках ніби і звикла до переїздів,але все рівно важко призвичаюватися.