🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
ТАРГЕТ Всім Привіт !🇺🇦 Мене звати Олег, я експерт по таргетованій рекламі з досвідом роботи більше 3-x років. Працюю з підприємцями в Україні та Європі ( Німеччина, Польща, Чехія ) Зараз в пошуках нових проектів🎯 Допомагаю збільшити потік клієнтів у 2-3 рази з Facebook i Instagram, завдяки методиці по якій просуното вже більше 80-ти бізнесів. Вам буде корисно якщо 👇 - Якщо ви тільки починаєте свій бізнес; - Якщо продаєте послуги/товар через соц.мережі; - Бажаєте маштабувати свій бізнес/продукт/послугу; - Хочете залучити більше клієнтів до своєї справи; - Бажаєте заробляти більше; - Якщо ведете аккаунт і не маєте результату. Тоді вам однозначно потрібен фахівець Якщо Вас зацікавила пропозиція пишіть у особисті і я Безкоштовно розроблю «Стратегію Просування» для Вашого Бізнесу. P.s не спам 💛
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, обов’язково потрібен зворотній квиток? Можу купити тільки в одну сторону? Дякую
-
Так же , не работает сайт vfs global Canada Nederlands. Не могу записаться
-
Подскажите пожалуйста, есть кто покупал билеты через букинг. Ком??? Хотела купить билет через оф сайт Люфтганса, но на выбранную дату уже билетов нет, есть вариант купить через букинг тот же билет который я пыталась на Люфтганса купить Всё ли в порядке будет если покупать через букинг, поделитесь опытом кто покупал уже
-
Спасибо большое 😊
-
всем салют. подскажите, appointment в vac в бухаресте через сайт кто-то делал каким-то образом? на сайте вібивает ошибку. на телефоне отправляют на сайт. на почте выбивает ошибку. пешком их тревожить нужно?)