🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Ми здавали в лютом , але коли я зателефонувала до візового у Варшаві , то мені відповіли , что кур‘єрську доставку на територію України вони не роблять , лише по Європі , тож ми знайшли в інтернеті людей які возять і забирають паспорти . У нас все пройшло добре , паспорти вже отримали .
-
От і думаю так спробувати, просто переживаю , щоб паспорт в них не застряг на тривалий час((((
-
Дякую
-
Можливо, в когось була така ж проблема. Немає підтвердження на візу для доньки ( 2 роки). Вже 7 місяців із дня подачі. У мене та в чоловіка візи у паспорті вже. Що робити? Чи хтось відправляв на вклейку дітям без погодження. Поділіться досвідом🙏🙏🙏
-
Я це розумію. Ну свій не буду відправляти, просто копію і лист погодження. Просто нема сил вже чекати. 7 місяців🤯
-
Всім привіт, сьогодні проводимо ще одну безкоштовну лекцію. Місце: головна бібліотека Калгарі, 2-05B Час: початок о 15:30 ✔️ Психологія кольорів та шрифтів ✔️ Розроблення логотипу ✔️ Аналіз інструментів для створення візуальної ідентичності: AI, Canva, LoGo та інші ✔️ Нетворкінг, зв'язки однодумців та спільні проекти
-
А можна будь ласочка ,контакт в ЛС ☺️
-
Добрый день! Если можно , мне дайте контакты, пожалуйста
-
З кризової немає відповіді. ГЛ в Лондоні сказала чекати😩