🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Интересно они работают. Месяц назад в Харькове сказали, что паспорта они за границу не отправляют.
-
Доброго дня, запитання) Чи можна працевлаштуватися в Канаді на роботу без тесту IELTS, але зі знаннями англійської B2. Чи беруть на роботу без мовного тесту? Ще запитання до людей, що працюють у сфері будівництва в Канаді, чи можливо отримати роботу без ліцензування, як помічником чи асистентом, тобто на найнижчу посаду? Аби отримати години роботи для ліцензії. Дуже цікаво почитати досвід людей та зробити висновки. Буду вдячна дуже за відповідь)💛
-
Это как ко мне в туалет заходят когда я там сижу 😂
-
Хех. Терпеть не могу когда в личку без приглашения пишут 😂
-
Ещё не приехали?
-
Привіт, на роботу беруть без мовного тесту
-
Подскажите пожалуйста 🙏🏼 Когда сдавала паспорт свой и мужа в VHS в Дюссельдорфе, в этот же день пришло уведомление, что наши паспорта приняты Саидовым центром. Вчера отдала паспорт дочки, с оплаченной обратной курьерской доставкой. До сих пор ничего нет, никаких уведомлений.
-
Как кроликов)
-
Добрий ранок, підкажіть хто здавав біометрію в Україні, яке місто ви писали документі на запрос біометрії, Львів ?
-
Ira 🇺🇦, вашу репутацию увеличил Alina. 🏆 Ваша репутация 1
-
Ekaterina Ryzhkova, вашу репутацию увеличил Alexandr | Unreal Capital. 🏆 Ваша репутация 71
-
Спасибо