🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора , хтось переселав гроші з картки CIBC в Україну вже ? Якщо так то як , які проценти і взагалі?
-
Кто находится в Банфе Альберта ?
-
Обижается наверно
-
Только она молчит
-
Что ты ей не писал
-
Сказала, все хорошо)
-
Что она сказала?
-
А тю бля спасибо большое!
-
Кто находится в Банфе Альберта ?
-
До кінця березня 2024 року можете приїхати
-
Доброго ранку. скажіть будь ласка якщо я отримаю візу по cuaet, протягом якого часу я мушу прибути до Канади? чи можливо через кілька місяців приїхати?
-
Сергей, вашу репутацию увеличил 💃🏻. 🏆 Ваша репутация 1
-
Дякую😊
-
Всем привет, подскажите какие нибудь приложения по изучению английского,или каналы на Ютубе. Спасибо.
-
Вказали, що маємо стільки то. Офіуер просто записав цю суму і все. Все декларуйте, за це не беруть жодних грошей. Зато коли гроші будете ставити в банк на рахунок, то запитають звідки вони
-
Мої діти з вересня ходять в школу. В грудні прийшов лист зі школи про щеплення. Добре, що я мала перекладені виписки з їх щепленнями, то відправила їх. Минулого тижня в школі робили щеплення в 7 і 8 класі, а моїй дочці не робили, мабуть нам уже це щеплення робили вдома
-
Английский бесплатный на ютубе 51 урок youtu.be/29-yN1D4HZY Весь видео курс всей грамматики и базового словарного запаса состоит из 51 урока! Лёгкое и простое объяснение! За новостями приходите сюда 👉жми👈
-
Здравствуйте, Едим семьей с Украины может, взять что-то кому что нужно, пишите..
-
Лилия, вашу репутацию увеличил Жека Жека. 🏆 Ваша репутация 2
-
Спасибо )
29 Jan 2023, 14:15
83167/127520
about 8 hours ago