🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Тоді слід подаватись ще раз на CUAET, якщо так би щось не вислав протягом 30 днів?
-
Дякую
-
Ні. Це обмеження не скасоване!
-
Добрий день, Надійшов лист, щоби відсилати паспорт. В ньому вказано, що в мене є 30 днів, аби вислати мій паспорт. Читав, що це обмеження 30 днів начебто скасували, і можна висилати паспорт в будь-який момент. Чи це справді так?
-
Meest
-
Tanya Buchkova, вашу репутацию увеличил sad qubit. 🏆 Ваша репутация 155
-
Мария, вашу репутацию увеличил Maximillian Kostiuk. 🏆 Ваша репутация 1
-
дякую
-
Доброго дня група. Потрібна Ваша допомогаНапишіть мені будь ласка🙏.Можливо хтось повертається до Варшави в четвер (6.04.)або п'ятницю (7.04).Дуже потрібно перевезти 🙏🙏шлем для мого брата.Його 14.04 переправляють на передову.Такщо надійніший захист йому дуже потрібен.🙏🙏Через посилку я вже не встигну😢.З Варшави в Україну передадуть знайомі.Дякую всім за допомогу
-
Можливо у когось була такая ситуація. Записалися в консульство на паспорт але не подивилась що обрала 16+, а потрібно було - 16, чи приймуть нас чи записуватися заново ?
-
Скажіть будь ласка що вказувати в purpose of travel, якщо виїзжали в Польшу під час війни і повернулись до України через 3 місяці? Дякую
-
І скажіть ще будь ласка як писати кризисну форму якщо біометрію збираємось подавати у Львові, а там раніше 30 днів ніяк не здати
-
Доброго всім ранку
-
Откуда ты, болезный? Санитары отлучились?