🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Добрый вечер всем! Кто-то отправлял паспорт из Украины на вклейку визы?) Отзовитесь, пожалуйста) Нужен совет
-
Кожаная мужская куртка на меху! В отлично новом состоянии
-
AirBnb, Booking
-
Добрый день. Помогите разобраться с документами в канаду . Моя дочь 17 лет и ее жених 18 лет хотят поехать жить в канаду по программе Cuaet . Какие документы ей нужны от родителей ? Как быть ? Сейчас мы находимся в германии . Буду рада любой информации
-
Всіх вітаю! Можливо у когось була ситуація , з дитиною отримали візи, та в дитини вже закінчується паспорт, знаходимося ще в Європі, у візовому центру сказали , заходьте до себе і там подайте заявку на подовження у новий паспорт! Прийде лист знову на вклейку, уе заново заповнювати треба, чи якось простіше?
-
Спікер Палати представників Конгресу США Кевін Маккарті під час пресконференції в Ізраїлю публічно насцяв на лице російському пропагандисту, коли той стверджував, що Маккарті не підтримує надання допомоги Україні. "Я підтримую допомогу Україні. Я не підтримую те, що ваша країна зробила з Україною, а також вбивство вами дітей. І ми продовжуватимемо підтримувати, бо весь світ бачить, що відбувається", — заявив Маккарті. Підписатись | Надіслати новину
-
Ну либо сейчас хватать чемоданы пока действенно еще 3 недели и подавать на продление уже непосредственно в Канаде?))
-
Тобиж мне нужно опять у себя в кабинете ircc заполнить все на ребенка и все так же как было изначально , ждать письма опять original passport?я правильно понимаю ?а ничего что виза еще действует пару недель?