🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
-
Всіх вітаю! Мене звати Юлія, PR-manager співака YAKTAK) Треки артиста зараз рвуть всі чарти, на перших місцях YouTube music, Apple Music, Spotify серед українських пісень в Україні) Ми проводимо дослідження, наскільки швидко нова українська музика шириться закордоном! Розкажіть, чи знайомі ви з творчістю артиста YAKTAK і якщо так, чи пішли б ви на концерт до нього, послухати хіти "Погляд", "Чекає вдома", "Порічка" та інші ❤️ Буду безмежно вдячна за фідбек!
-
Друзі. Мене їдять кілька питань: 1. Як в Канаді відьувається переїзд з провінції у провінцію на власному авто, якщо у кожній провінції свої права? От доїхав я до кордону провінції, а далі що? 2. При переїзді в тебе забирають Українськіправа, а на заміну їм видають Канадські (тієї провінції ч яку ти приїхав, наприклад Манітоба). А при переїзді у Саскічеван мені потрібно здавати на Сасеічеванські? Українські то в мене заберуть, а значить обміняти Українські на Саскічеванські вже не вийде. 3. Якщо CUAET це тимчасова акція і після закінчення, я повинен покинути Канаду - навіщо вони тоді відбирають Українські права? 4. З ламінованими правами проблем не буде? Ті що були до пластикових - 2003 рік.
-
Доброго дня! Знову пишу, бо знову шукаю людей на роботу! Шукаю відповідальних хлопців та дівчат на покраску та шліфовку автомобілів. Досвід не важливий, але вітається. Всьому навчимо при бажанні. Бремптон! Денні та нічні зміни. Англійська не обов’язкова. Обіцяємо велику кількість робочих годин. За подробицями в пп.
-
Этого везде много, к сожалению
-
Это если уже гражданство получено… Но мозгами, как видим, ментально остаются…многие…кхм…
-
В Канаде, в которой я живу 26 лет, нет россиян или украинцев, или молдаван. Есть канадцы украинского, русского или какого угодно происхождения.
-
Имя греческое, фамилия, которую исковеркали, мужа
-
Даже очень
-
Глупый вопрос
-
Большинство канадцев русского происхождения точно также волонтёрят с беженцами, как и канадцы украинского происхождения. И жертвуют деньги. И пересобачились с родственниками, которые поддержали войну (пожилыми например)
-
Что касается канадцев русского, допустим, происхождения, как я, например, то у большинства у нас есть либо родственники, либо друзья, либо родственники супругов в Украине или с Украинскими корнями. Например, мой дед родился в Никополе, прадед в Мариуполе, а отец вырос в Мариуполе.