🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Привіт 🖖 Шукаю працівника для роботи з орендою….оренда будинків на моєму ринку, Facebook та інших… Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" 📍 @SAJoell
-
Всім доброго вечора. Якщо на дітей візи ще не прийшли, чи можу я взяти з собою дитину в подорож до Канади, придбати для нас квитки, а потім пояснити офіцеру в Канаді, що вже більше ніж півроку немає відповіді по дитячим візам( а моя робоча віза прийшла дуже швидко), і що в нас немає іншого виходу- чи так можливо спробувати?. Чи взагалі дитину без візи не запускають на борт? Дякую
-
Друзі. Мене їдять кілька питань: 1. Як в Канаді відбувається переїзд з провінції у провінцію на власному авто, якщо у кожній провінції свої права? От доїхав я до кордону провінції, а далі що? 2. При переїзді в тебе забирають Українськіправа, а на заміну їм видають Канадські (тієї провінції ч яку ти приїхав, наприклад Манітоба). А при переїзді у Саскічеван мені потрібно здавати на Сасеічеванські? Українські то в мене заберуть, а значить обміняти Українські на Саскічеванські вже не вийде. 3. Якщо CUAET це тимчасова акція і після закінчення, я повинен покинути Канаду - навіщо вони тоді відбирають Українські права? 4. З ламінованими правами проблем не буде? Ті що були до пластикових - 2003 рік.
-
Звоните по телефону, указанному на сайте.
-
За пару недель о климате вы ничего не узнаете. Про обратные билеты вас никто спрашивать не будет.
-
Без визы ребенка в самолёт не пустят.
-
Olga Tsygipova, вашу репутацию увеличил I AM HUMAN. 🏆 Ваша репутация 71
-
Спасибо, проблема решена. Надо было ждать сутки чтобы информации появились в базе
-
Можу відповісти тільки на перше питання Нам казали , що можна їздити 90 днів на правах іншої привінції
-
Отвечайте, пожалуйста, в чате. Возможно это будет полезно для многих.
-
Ответил в л.с
-
Подскажите если прислали такое письмо .Есть действительно шанс получить визу ? Объясню почему спрашиваю 1 год назад я регистровалась и нам пришло приглашение на биометрию ,но по обстоятельствам мы не поехали И вот снова пришло письмо позавчера ,что они всё ещё в ожидании наших отпечатков и в течении 30 дней их нужно сдать. Правильно понимаю?