🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
На каком языке файлы подписаны?
-
Если есть возможно открыть банковский счет без сина - то да, так все работает
-
Та не за что)
-
Anastasiia Monastyrna, вашу репутацию увеличил Зульфия. 🏆 Ваша репутация 91
-
Кто ищет подработку на своей тачке- убер доставка может комуто быть интересной. Деньги не большие, но выручить могут в трудной ситуации Регайтесь , а будут вопросы, пишите - подскажу. Ничего сложного www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=w7swqjf7xnkd
-
Добрый день. Подскажите до какой даты продлили выплаты? И сколько платят?
-
Спасибо!
-
Доброго дня всім ♥ Хто їхав до Канади не з самої України, будь-ласка, напишіть, Вашу історію і приватні смс. Ми зараз в Естонії, виїхали сім'єю у 2021, хочу запитати, яка є можливість переїхати до Канади? Які повинні бути наші дії? Я, чоловік та наша дитина. Буду Вам всім від усієї душі дуже вдячна за пораду, словесну допомогу. Всім добра ♥ З повагою Nadiia Bench
-
Добрий день заповнити анкету на всіх членів сім’ї ( в інтернеті є покрокові інструкції як це зробити) потім вам прийде лист на здачу біометричних даних. Їх здати ( там буде ссилка де це можна зробити) і чекати коли запросять на вклейку самої візи (це може бути різний час для кожного члена родини).
-
Всем привет. Такой вопрос. Привезли из Канады канадские доллары. Может кому нужны для поездки? Обмен на евро, строго при встрече. Берлин
-
Доброго дня,я вибачаюсь,хочу у вас дозапитати,я отримала дозвіл на вклейку візи,тепер мені потрібно записатися і їхати ,у візовий центр на подачу.Ви не вкурсі як відправляти поштою,чи на подачу обов'язково потрібно їхати?