🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте, кто знает что делать в такой ситуации, у всей семьи есть уже визы а на ребенка не приходит подтверждение уже более 7 месяцев, писали в кризисную форму, сказали что поставят на приоритетное рассмотрение, спустя 3 месяца ничего пока что не поменялось
-
А я за мир во всем мире, аполитичен
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для оренди будинків на своєму ринку або Craigslist... Досвід не потрібен. Заробітна плата становить 400 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, дайте відповідь «так» 📍для отримання додаткової інформації ви можете зв’язатися з моїм колегою через телеграму @anthonychristopher112
-
Ничего особенного не сказали
-
100 % есть, наших очень много в Канаду едит
-
не вроді а точно
-
КУЕТ вроді для Українців
-
Жінка є іноземкою, а отже не годна отримати куает
-
У кого-то есть предложения по аренде комнаты в Торонто? York или downtown в этой местности. Буду благодарен
-
Найстрашніше, що ось такі «рос патріоти» приїзжають до Канади, та псують все враження про українців. Підтримуючи війну та анексію, вона тут буде отримувати допомогу, на яку не заслуговує ані краплі. Нічого не хотіла писати, але цей сюр неможливо читати.