🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Вы в обох Консульствах мониторите? места есть, просто их очень и очень быстро разбирают.
-
Так, вже більше місяця кожен день спроби зареєструватись ..
-
Моему папе 73, запросили сдать биометрию. Все индивидуально. И если не нужно сдавать, то пришлют запрос паспорта на вклейку
-
так оно и есть...тут и добавить нечего, на самом деле...просто нужно мониторить часто
-
Перший раз мені відповіли , щоб заходьте протягом доби і вільні місця є , так як їх зловити
-
Всем привет,подскажите пожалуйста сколько примерно обходится страховка на машину в месяц?Мне 21 год
-
Добрий день, у мене питання.Подали заявку на CUAET в жовтні 2022 року і тиша. Навіть не прислали листа на вклейку візи. Досі розглядають. І нічого не просять…У когось таке було?
-
Ми подпвали знайомим по-новому, хочу кажутб так не потрвбнл робити але спрацювало в видали через пару днів буквально
-
Просто так отправлять никакие дополнительные документы не нужно! Только если они прислали письмо с просьбой прислать.
-
Garmash Evgeniia, вашу репутацию увеличил Tamara Krupchenko. 🏆 Ваша репутация 1
-
Сьогодні прийшла відповідь з кризисну центру, що заявка в приорі.Це вже вдруге посилали. Ще трохи почекаємо і заповнимо вдруге. Дякую вам за відповідь.
-
Ekaterina Ryzhkova, вашу репутацию увеличил Алишер. 🏆 Ваша репутация 120