🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. У мене дивне питання. Перебувала закородоном менше 6 місяців, але під тимчасовим захистом. Закородонного паспорта тоді не мала, ніяких відміток. Чи показувати це проживання в анкеті?
-
Взагалі ніхто не питав про вакцини
-
ЗАРАЗ ПРАЦЯ!! РОБОТА З ДОМУ! ЗАРАЗ ПРИЙМАЮТЬ НА НЕПОВНУ/ПОВНУ ЧАС Компанія: HAROLD'S USA HOMES Зарплата (8600) Шукаю: • Представники служби підтримки клієнтів •Спеціаліст з цифрового маркетингу •Виконавчий асистент • Загальний віртуальний помічник •Спеціаліст з формування потенційних клієнтів • Віртуальні помічники з нерухомості •Помічники в соціальних мережах Шукаєте роботу, яка допоможе вам повністю розкрити свій потенціал? Зараз ми приймаємо на роботу на нову цікаву посаду. Якщо ви прагнете щось змінити й готові приймати нові виклики, подайте заявку зараз і станьте частиною нашої чудової команди.
-
В письме будет чётко описано, что хотят паспорт)
-
А де можно з ними ознайомитись? Щось не можу знайти в інтернеті
-
Привіт хтось займається бальними танцями в Гранд Прері з найменшими дітками?
-
Дайте ссылку пожалуйста если можете, буду читать
-
Есть в телеграмме канал Ждунов
-
Мы с октября ждем
-
Забыла, как писала правильно😁
-
Иностранцы могут податься на куает, но их будут рассматривать долго и нудно.
-
Я поняла, спасибо, а то уже начинаю нервничать из-за тишины
-
Люди с прошлого года ждут
-
Ждите
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста. Подали с мужем в декабре анкету, в январе ездили на биометрию. Мне визу открыли быстро. Т.к. муж иностранец, в мае запросили дополнительные документы. Подали допы. И до сих пор тишина. Еще ждать или нужно что-то предпринимать?