🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
У цю суботу та неділю їдемо у подорож в національний парк Банф з Калгарі. Залишилось по 4 місця. Будемо на озерах, водоспадах та буде велика прогулянка пішки. З собою їжа, вода, зручне взуття. Хто з нами, пишіть.
-
😢😢😢
-
Я не смогла найти..это очень проблематично в Торонто🤷🏻♀️
-
Доброго дня, а скільки годин в тиждень на PR потрібно ? Є робота, де фул-тайм 25-30 . Якщо взяти 30 годин на тиждень і пропрацювати рік, підходить ?
-
Доброго дня. Надаю послуги піклування за вашими тваринами на час вашої відсутності. Маю досвід спілкування з тваринами, відповідальна та доброзичлива. По всім питанням звертатися: 778-240-4366- Кристина.
-
Знаходжусь в Бернабі, Канада
-
Читайте условия провинциальных программ, там все написано
-
Я закончил обучение в прошлом месяце и подался на PGWP но думаю в то же время податься и на CUAET могут ли быть какие то проблемы из-за этого?
-
всем привет, кто сейчас в Торонто? завтра уже буду на месте, очень интересует вопрос заселения в отель У кого есть инфа, отпишите пожалуйста❗️
-
Люди допоможіть хто може застряв в заповнені анкети по CUAET в прописці і проживання
-
Написала в приват
-
Має бути Укр
-
Ребята ,подскажите ,а если место в паспорте для штампов заканчивается и планируется сделать новый паспорт ,можно ли будет туда перенести канадскую визу или нет ?
-
Читайте условия программы, по которой ходите подавать EOI
-
Підкажіть, що з графою освіта/робота робити, постійно вибиває: you're missing details for the past 10 years.
-
Визы не переносятся
-
А что тогда подтягивать если загранпаспорта пока у меня нет?
-
Пробілів нема. Звірила вже все по кілька разів. В червні закінчила навчання, кудись липень треба вписати, так виходить?)
-
Скрин с Дии - нельзя. Это не документ
-
Есть пробелы, значит Или не указано текущий статус
29 Jan 2023, 14:15
95358/127710
32 minutes ago