Так прилетайте и постоите немного на коленях у таможника, я думаю для наших они сейчас делают поблажки, тем более если вы его будете упрашивать) но шанс попасть на таможника с плохим настроением вже есть хоть и очень редкий((
Доброго дня! В мене таке питання.Отримала лист на сдачу біометріі.Зареєструвалася,записалася,але на електронну пошту нічого не прийшло І то вже два рази.Дата і час,на який реєструвалася,досі вільний.Що робити в такому випадку?
Подскажите, у нас разрешение на выезд от отца нотариально заверено на укр языке в оригинале, если у нас спросят на границе разрешения, то ничего страшного, что оно у нас на укр? Или нужно переводить на англ?
☺️ Добрий день, мене звати Інна, працюю в телекомунікаційній компанії, звертайтесь до мене якщо вам треба 🛜 інтернет, 📞мобільний зв’язок , 📲телефон, 🩺навушники, 📱планшет у розстрочку.
Доброго дня!
Підскажіть, будь ласка, ті, хто буквально нещодавно прилетів до Канади - чи потрібно предʼявляти сертифікат про вакцинацію?
І взагалі , коротенький список необхідних документів, які треба взяти з собою!!!!
Буду дуже вдячна!🙌🏼