🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
потому что сезон диктует 🤷🏼♀️
-
у нас тут антициклон с +40 будет 🙄 это не лето, это жарища
-
Ковидные ограничения отменены
-
Привіт. При обміні водійського посвідчення в Альберті обов'язково мати саме українське посвідчення на руках, чи з іншої країни теж підійде? Формально я "license holder from Ukraine, але ліцензія не з України. Хтось міняв не-українське посвідчення? "Licence holders from Ukraine can exchange their class B or BE driver’s licence without additional testing requirements"
-
Привіт Таке питання Отримала нові документи де за новою транслітерацію в прізвищі зʼявилася нова літра англійською мовою Подавала з новим паспортом та айді карткою Але в свідоцтві про шлюб (англійською мовою) та дипломі бакалавра (українською та англійською) моє прізвище не має цієї літери Чи може це бути проблемою при розгляді моєї аплікації? Може в когось була схожа ситуація щ документами? Чи були проблеми через це та що робити Міняти диплом? Свідоцтво Мого універу вже немає Все зруйновано 😭
-
Привіт, я шукаю працівника для розміщення оголошень на сайтах оренди житла на моєму ринку ... Досвід не потрібен. Зарплата 900 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" 📍 для отримання додаткової інформації