🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю підкажіть будь ласка я хочу відправляти паспорт кур'єрською доставкою як це робити як оплатити зворотню відправку? Відправка з пошти вірно?
-
Добрый день !На почту так и не пришло письмо с по глушением на вклейку биометрики ,только письмо о том что ранее выслали вам инструкцию ,в личный кабинет не заходит уже не работают ссылки ,кто сталкивался с такой проблемой ?как можно получить письмо с по глушением на подачу биометрики?
-
Запись на биометрию на другом сайте, не с кабинета ircc
-
Почему не заходить в личный кабинет?
-
Привіт це правда ,що беніфіти дійсні до вересня місяця можливо хтось чув. Бо нам учора сказали знайомі.Буду вдячна за відповідь
-
Провінція не має значення, ми дізнавалися повторно в аеропорту (нам поставили Квебек, а ми в Торонто). Там позначається та провінція яку ви вказали при заповненні заявки. Роботодавець зобов'язаний взяти на роботу там де ти хочеш.
-
Привіт Зараз в Монреалі, чекаю ворк перміт, зустрічала інформацію, що в самому документі позначають провінцію прильоту, і потім роботодавець не бере на роботу в іншій провінції. Кінцевий пункт Едмонтон, щось треба казати офіцеру щоби позначили Альберту чи яка там позначка має бути ? 🙏
-
Вітам колєшкі і колєжанкі. Хлопці потребують допомоги. Знаю особисто. Та і багато з вас також 🙂 З Бердичева. Як бачите по фото, робота у хлопів специфічна. Зараз на гарячій ділянці. І щоби більше росіян стало добрими, потребують апдейту. А чим швидше зберуть - тим більше буде добрих. Тому: ⚠️⬆️ВАЖЛИВО⬆️⚠️ Вітаю всіх❗️ Відкриваємо збір для наших друзів, бійців снайперського підрозділу ОМБр️🪖⚔️🔞 Снайперському підрозділу який воює від початку війни, потрібна наша підтримка та допомога у придбанні далекобійної високоточної зброї 👊🤛🇺🇦 На даний момент хлопці ведуть бої на південному напрямку🔥 Для підвищення ефективності виконання завдань воїнам потрібен снайперський комплекс: гвинтівка Savage 110 Precision кал. 338 Lapua Magnum.🌋 Також до гвинтівки потрібні: - Сошки STS Arms Medium Picatinny; - Приціл Nightforce NX8 4-32x50 F1 ZeroS. Сітка Mil-XT; - Шассі “ЛЮФА 7+”, для Savage 10(110) SA; - Моноблок BGN ARMO L; - Саундмодератор A-TEC Optima-45 — кал. 338. A-Lock. Продавець на всі товари надає знижку у -15%🥳 💲Неважливо хто скільки задонатив 10, 20, 30, 50 грн., кожен Ваш внесок- це внесок у минус одного окупанта; 💲Зараз, коли відбувається контрнаступ, бійцям як ніколи потрібна перевага на фронті та наша з Вами підтримка❗️ 💲Поширюйте репост серед друзів, знойомих, пабліків. Кожен репост пришвидшить збір, а час дуже важливий, так як зміни на передку відбуваються швидко..! 💲Не стійте осторонь, це наша з Вами війна, тож давайте виграємо її разом, кожен своїм внеском❗️❗️❗️ Слава Україні! Слава Нації!🇺🇦💪 Та п###ць кацапській федерації💩👎 Скрипка для снайпера🎻 На Снайперський комплекс!🪖 🎯 Ціль: 260 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/zJdrSBRXa 💳Номер картки банки 5375 4112 0742 2168 PayPal [email protected] Традиційно номер картки😉 4441114458215876
-
Обратная доставка оплачивается в банке по реквизитам вфс (страны в которую отправляете) и вкладываете чек в конверт. На сайте есть расценки
-
Привет, друзья! Ищу в команду партнера. Если вы человек с горящими глазами и вам интересна тема архитектуры и заработка, я буду очень рада с вами пообщаться и предложить вам поучаствовать в стартапе. Всье что вам нужно это желание обшаться с потенцыальными заказчиками и предлагать им услугу в сфере рекламы. Пишите мне в телеграм
-
Отправляете почтой документы (курьерская доставка) в вашем случае в Мадрид, где вы и сдавали биометрию. Адрес и куда знаете уже