🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Все равно нужно?
-
Если есть айди карточка?
-
Перевод свидетельства нужен, они же не смогут прочесть без перевода
-
Посмотрите в Испании клиники которые сотрудничают с иммиграцией Канады и там пройдите медосмотр
-
Так,але він виготовлений вже місяць лежить в Україні 🤷♀,ось думаю чи є можливість замовити доставку🤔.
-
На скількі я правильно зрозумів, якщо ми плануємо емігрувати, тоді краще зробити ще паспорти(в Україні дозволено 2 закордонні паспорта?) а вже потім коли закінчиться паспорт з візою тоді що?старатися до цього моменту pr?чи там буде видно?
-
Стараться получить pr
-
Ще скажіть якщо податися на пр…маєш право перетинати кордон?
-
Если вы заявитель, то нет
-
Будемо щось вирішувати)
-
Пожалуйста...надо все изучить, можно нанять иммиграционного консультанта по этому делу
-
Дякую.треба розібратися.
-
Нуу, взагалі-то до 31 Березня 2024 року вже з середини Канади ви можете подати на продовження WP та зробити нову візу, і звичайно намагайтесь отримати PR,зараз сама легша провінція це Манітоба,одна з найлегших🤷♀
-
Как дела обстоят с обучением детей в Канаде?
-
Віза у мене робоча, на 8 років
-
допустимо теж дозвіл на роботу і sin
-
Доброго дня у мене питання, чи анулюються всі мої документи в Канаді, якщо я поїду з Канади на рік
-
Добрый день! Подскажите кто сталкивался с подобным сообщением? Паспорт ребенка отправили на вклейку, на почту приходили письма об обновлении трекера от Vfsglobal, а потом это письмо.
-
спасибо
-
понял
29 Jan 2023, 14:15
97403/127984
about 6 hours ago