🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Якщо ви можете працювати вдома, дайте мені знати, оскільки у нас є багато вакансій. Ви також можете працювати навколо своїх дітей (фоновий шум – це нормально!). Це те, що ми робимо. Дякую тобі!! Серйозні претенденти, будь ласка!
-
Я думаю вопрос был как зарегистрировать IRCC secure account, так как портал не connected с этим account. Я вот тоже не нашла кнопку зарегистрироваться Помогите найти ссылку именно на IRCC secure account
-
ircc.canada.ca/visit-visiter/en/get-account-ircc-portal
-
Нет, этот человек уже писал. И это при входу в аккаунт, это желтенькое окно
-
Это в моем лк. Это у всех так.
-
Естесн. Я это и пытаюсь донести человеку
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, плануєм в жовтні летіти в Канаду. Обираємо між провінціями Манітоби та Онтаріо.. Де простіше на майбутнє буде отримати PR. Дуже хотіли на Hamilton. Наперед дякую.
-
Доброго вам дня. 🏵️🇺🇦🏵️ Скажіть будь ласка, хто в курсі чи знає чи знайомий з українцями з медичною освітою, які вже почали процес підтвердження диплома? Може є група для українських лікарів у Канаді, якщо хтось у курсі, то будь ласка дайте знати. Заздалегідь вдячний 🙏
-
⚡️Безкоштовнi заняття з англійської мови (кожного понеділка о 22:00(UA)) ⚡️Безкоштовний speaking club, який проводять нашi викладачi. ⚡️Індивідуальні заняття для дiтей та дорослих Детальна інформація у закріпленому повідомленні в нашому пабліку. Посилання t.me/+6extA408szc1MDQy
-
У вас есть звание?