🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вам дня. 🏵️🇺🇦🏵️ Скажіть будь ласка, хто в курсі чи знає чи знайомий з українцями з медичною освітою, які вже почали процес підтвердження диплома? Може є група для українських лікарів у Канаді, якщо хтось у курсі, то будь ласка дайте знати. Заздалегідь вдячний 🙏
-
⚡️Безкоштовнi заняття з англійської мови (кожного понеділка о 22:00(UA)) ⚡️Безкоштовний speaking club, який проводять нашi викладачi. ⚡️Індивідуальні заняття для дiтей та дорослих Детальна інформація у закріпленому повідомленні в нашому пабліку. Посилання t.me/+6extA408szc1MDQy
-
У вас есть звание?
-
Доброго дня! Прийшло повідомлення на електронку про те, що для отримання візи потрібно ще додатково подати детальне резюме (по суті - детальну автобіографію) + заповнити дві ну дуже детальні форми про колишні місця праці. Якщо хтось отримував подібні повідомлення і стикався з подібними питаннями, дуже прошу відгукнутись !
-
Шукаю поварів) Наймаю у Hospitality із англійською Торонто
-
Привіт👋🏻 Я вчитель АНГЛІЙСЬКОЇ мови вже 5-й рік! Понад 150 учнів залишилися задоволеними своїми результатами після навчання зі мною📝 Зараз знову триває набір діток віком 6-16 років на індивідуальні та групові заняття❗️ Особливий підхід, посмішка на обличчі після заняття та відмінні результати гарантовані💯 Кількість місць обмежена, тому встигніть записатися на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття📩 Крім того, ми завершуємо набір ДОРОСЛИХ на навчання, залишилося 10 місць✏️ тож ми чекаємо на Вас! Заняття проводяться ОНЛАЙН Давайте вдосконалюватися та навчатися разом🤍
-
Сдается комната North York, с 1 августа, для двух людей😌 за деталями пишите в Приват, либо за номером телефона 437-778-1407
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, сколько в среднем стоит снять квартиру в Торонто, знаю это зависит от района, но все же, сколько в среднем стоит снять 2 bedroom и 1 bathroom, может кто знает какие то сайты для поиска жилья ?
-
Привіт. Подалась на візу для родини, відразу зробила неправильно бо подалась тільки на себе. Далі мені в чаті підсказали що для групової візи потрібно на кожного учасника окремо подаватись. Тепер ситуація така: мені прийшло запрошення на здачу біометрії, але я не поїхала бо думала що зовсім не вийде оформити візу для решти родини, 30 днів пройшло. Сьогодні прийшло запрошення для чоловіка на здачу біометрії. Для сина досі немає. Підскажіть будь ласка чи можливо якось вирішити цю ситуацію в консульстві, чи я профукала свою візу?
-
Нет, вы просто приедете как турист
-
И платити потрібно буде за 4-5 місяців наперед, будь те готові до цього.
-
А можно приехать получить до марта 24 wp и уехать на неопределенный срок в Европу? В таком случае у меня будет возможность приехать в Канаду после 24 года и работать? На данный момент в Швеции живем и работаем, есть шанс получить здесь рабочую визу. Но в случае если Швеция все таки попросит покинуть страну, то придётся ехать в Канаду.