🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Ого
-
Я зараз бачу прямий рейс з Риму за 25к
-
Підкажіть будь ласка, якщо покидати Канаду, допомогу повертати потрібно?
-
Привіт! Якщо ви шукали спосіб отримати додатковий дохід, працюючи вдома, або розпочати нову кар’єру. У мене є ідеальна можливість для вас! Індустрія віртуальних помічників розвивається, і я отримав багато мудрості та знань, якими хотів би поділитися з вами. Якщо ви хочете дізнатися більше про те, як стати віртуальним помічником і як почати, будь ласка, напишіть мені в DM!
-
Всем здравствуйте, вопрос такой, не записывают на биометрию, хотя указал все правильно, что делать в данном случаи? Уже второй раз отправляю запрос.
-
Первое спустя 4 дня
-
Вот это последнее письмо от них пришло спустя неделю
-
Сколько ждали и поняли что не записывают я брата записывал за 6-7 дней пришла дата записи
-
Брату тоже за 6-7 дней пришло я думаю что все хорошо просто там много людей по записывалось надо еще подождать пару дней если нет то еще раз отправить
-
Неделя
-
Не понял если честно вам пришла инструкция как записаться вы заполнили и отправили сколько прошло после отправки
-
Потому что нужно почистить кеш на телефоне
-
В мене так само, ні з якого телефону не заходить. Тільки через ноут🥲
-
Сайт обновился, поэтому такая беда у всех
-
Я не знаю як в сафарі чистит кеш😅 В налаштування не знайшла🤦🏼♀️ Воно перестало захотите після 16.07
-
Та отож, може з айфонів не заходить 🥲
-
Подивіться можливо у вас вісить оновлення в айфоні а налаштуваннях. Якщо так то потрібно оновити телефон. В дружини таке було
-
Доброго дня, пишу на рахунок шахраїв у групі, будьте обережні, перед тим як скидувати комусь передплату, перевірте все, що тільки можете. Відповідають як у групі так і в особисті повідомлення пишуть. Бажаю всім удачі!!!
-
Надо просто найти, где это делается
-
Кеш почистите или смените девайс
29 Jan 2023, 14:15
97833/127465
about 6 hours ago