🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
А когда будет паспорт?
-
Но там написано 30 дней у нас чтобы отправить С сегодняшнего дня
-
Надо делать паспорт, а потом на вклейку уже отправлять.
-
Привіт, доволі дивне питання, але прошу просто подомогти знайти відповідь. Питання полягає у тому чи може дитина покинути країну якщо в неї є лише visitor record без візи (заїхала по single journey travel document)
-
Зависит .. куда едете и какой паспорт у вас
-
Так, але в дитини не було паспорту тому зараз маємо подавати на просту візу в такому випадку, бо не встигли подати поки ще був cuaet Ми плануємо їхати геть, тому стараємось зрозуміти чи є сенс робити візу дитині, чи просто можно й так покинути країну
-
На момент прилёта 4г
-
Насколько я знаю уже не дают
-
Здравствуйте ,подскажите до 15 июля была подана заявка по CUATE ,завтра едут сдавать биометрию ,нужно ли платить за биометрию после 15 июля ?
-
Нет, сегодня мама сдавала бесплатно
-
Паспорт закордонний України. Повертаємось до Польщі
-
Если у вас внж то можно
-
Можно вписать ребёнка в загран родителя Можно на ребёнка оформить Посвідчення особи на повернення в Україну (т.н. «белый паспорт») и в него визу шенгенскую вклеить… Короче, варианты есть
-
Переживаю аби та віза встигла прийти до вильоту (хоча білетів ще немає)
-
Думаєте зможемо просто повернутись? Бо блін, чекати ще зараз її візу, ще теж часу багато займе. Пишуть що до 3х місяців можно чекати
-
Тогда не должно быть проблем
-
Де саме, бо його немає ні там ні там
-
В неї вже свій паспорт є, то хіба зможуть її вклеїти мені тоді або то й ж самий білий паспорт
-
Прожили там більше 6ти років, а тут відчуваємо що не наше ;)
-
А что пошло не так что снова в Польшу
29 Jan 2023, 14:15
98061/127480
about 3 hours ago